Temişan cântă cu Smiley, Gabriel Cotabiţă şi Cornel Ilie, la “Te cunosc de undeva!”

De: Cătălina Matei / 10.03.2017, 11:48
Temişan cântă cu Smiley, Gabriel Cotabiţă şi Cornel Ilie, la “Te cunosc de undeva!”
Nouă transformări totale, muzică bună cântată live, dansuri spectaculoase şi multă voie bună sâmbătă, 11 martie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, show-ul prezentat de Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi şi jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits şi Aurelian Temişan.

O ediţie specială care va fi deschisă  cu un moment la fel de special: Aurelian Temişan va cânta la “Te cunosc de undeva!”, în avanpremiera concertului său, “Unplugged”, care va avea loc pe 20 martie, de la ora 20.00, la Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti. Temi va fi acompaniat de George Natsis Orchestra şi va urca pe scenă alături de Smiley, Cornel Ilie de la Vunk şi Gabriel Cotabiţă. La “Te cunosc de undeva!” însă, cei trei invitaţi speciali din concertul său vor fi imitaţi de Florin Ristei, Andrei Ştefănescu şi Alex Vasilache.

Aşadar, sâmbătă, la “Te cunosc de undeva!”, Ruby va interpreta o melodie veselă, dezinhibată şi cu un mesaj foarte direct pentru publicul masculin al show-ului, transformată în Alesha Dixon, Sore va fi Rihanna, o rebelă cu voce unică pe scena muzicală internaţională, în timp ce mezinul “Cuza” va cânta muzică reggae precum legendarul Bob Marley. Bianca Sârbu va aduce pe scena show-ului un fragment din musicalul “Nine” şi se va transforma în Fergie, Max Dragomir va cânta în travesti precum minunata Cher, în vreme ce Biu Marquetti îmbracă straiele populare româneşti ca să o imite pe Matilda Pascal-Cojocăriţa. Anda Adam va deveni un puşti frumos, rebel şi foarte talentat, Charlie Puth, Alex Vasilache va interpreta o canzzoneta napoletană compusă în jurul anului 1800, precum Andrea Bocelli, iar Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu vor spune o poveste sensibilă şi romantică a unei fete cu zâmbet de foc, venită din Basarabia, ca să-i poarte noroc, vorba cântecului, unui cavaler al muzicii româneşti, transformaţi în Mihai Constantinescu şi Anastasia Lazariuc.

Care va fi cea mai bună transformare a ediţiei, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 11 martie, de la ora 20.00, într-o nouă ediţie a show-ului “Te cunosc de undeva!”.