“Templul Extratereştilor”, la Braşov! Află ce fenomene ciudate şi inexplicabile se petrec în peştera de la Şinca Veche – FOTO

De: Cătălina Matei / 13.06.2016, 14:26
“Templul Extratereştilor”, la Braşov! Află ce fenomene ciudate şi inexplicabile se petrec în peştera de la Şinca Veche - FOTO
Peştera de la Şinca Veche din judeţul Braşov este locul unde se petrec numeroase fenomene inexplicabile. Aici, într-o peştera săpată în piatră, se află un lăcaş, cunoscut sub mai multe nume.

Credincioşii susţin că acolo a fost o mănăstire şi îi spun “Templul Ursitelor” sau chiar “Mănăstirea Săpată în Piatră”, dar mulţi dintre localnici sunt convinşi că acolo nu a fost construcţie făcută de om, şi de aceea îi spun “Templul Extratereştrilor”, potrivit stirilekanald.ro.

Templul este format din cinci încăperi, în care se găsesc două altare, iar pe tavan există un horn prin care se poate vedea cerul. Pereţii sunt desenaţi cu diverse semne, printre care hexagrama şi cercul Yin-Yang.

Straniu mai este şi faptul ca pe dealul unde se află amplasat templul nu se poate cultiva nimic, solul fiind radiat. O legendă spune că în trecutul îndepărtat o nava extraterestră ar fi aterizat pe acest deal şi astfel s-a radiat întreg pământul. Localnicii  au fost martorii unor fenomene inexplicabile. Ei susţin că de nenumărate ori au auzit coruri ca de îngeri care cantau în apropierea templului, iar în fotografiile multor vizitatori apar sfere luminoase sau siluete de lumină, care nu sunt vizibile cu ochiul liber.