„Temptation Island – Insula iubirii”: Alin către Cătălina: „Te urăsc mai mult decât pe Alice”

De: Cătălina Matei / 20.07.2016, 14:28
„Temptation Island – Insula iubirii”: Alin către Cătălina: „Te urăsc mai mult decât pe Alice”
Pe tot parcursul participării sale la „Temptation Island – Insula iubirii”, Alin nu a făcut decât să o jignească pe partenera sa, Alice, simţindu-se îndreptăţit să înceapă o relaţie cu Cătălina, ispita pe care până nu de mult a considerat-o perfectă.

La „întâlnirea de vis”, organizată pentru fiecare dintre „cuplurile” formate în emisiune, Alin şi Cătălina vor discuta deschis despre tot parcursul lor în emisiune, încă din prima zi trăită pe insula iubirii. Alin va primi cu consternare reproşurile Cătălinei, iar comportamentul lui faţă de ea se va schimba radical de la o clipă la alta. Ce-i va spune Cătălina astfel încât să-l facă pe Alin să exclame cu răutate: „Te urăsc mai mult decât pe Alice” rămâne de văzut în această seară, în penultima ediţie a emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii”,ce va fi difuzată de la 20.30, la Antena 1.

Şi tot în această seară, telespectatorii vor afla dacă Loredana va face pasul final în relaţia ei cu Sorin pe care nu conteneşte să-l laude, atât pentru caracterul său, cât şi pentru felul în care arată şi se îngrijeşte. În conversaţiile sale cu Medana, Elena şi Alice, Loredana şi-a exprimat deja dorinţa de a face o schimbare majoră în viaţa ei, cu convingerea că dacă  s-ar muta la Bucureşti i s-ar deschide multiple posibilităţi. Sorin însă a trecut în viaţa reală printr-o situaţie asemănătoare, fiind părăsit de fosta soţie pentru un alt bărbat, iar uşurinţa cu care Loredana pare dispusă să iasă dintr-o relaţie pentru a intra imediat în alta nu face decât să-i arate că nu poate avea încredere în ea.