„Temptation Island – Insula iubirii”: Alin caută drumul spre inima şi patul Cătălinei – FOTO

De: Cătălina Matei / 13.07.2016, 12:11
„Temptation Island – Insula iubirii”: Alin caută drumul spre inima şi patul Cătălinei - FOTO
În ediţia din această seară a emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii”, care se va difuza începând cu ora 20.30, la Antena 1, Alin continuă seria jignirilor la adresa lui Alice, numai că de această dată cuvintele grele pe care le va rosti vor fi spuse la modul general şi se vor referi nu numai la iubita sa, ci şi la celelate fete.

Imaginile cu Alice sărutându-se cu Robert vor constitui motivul perfect pentru comportamentul misogin pe care îl va etala Alin, de altfel, nu pentru prima oară. Aşa-zisa trădare a lui Alice îi oferă scuza perfectă pentru propria-i trădare. Fără să stea pe gânduri şi fără niciun fel de regret sau remuşcare, Alin e hotărât să caute pasiunea în braţele, dar mai ales în patul Cătălinei. Dacă va reuşi Alin s-o seducă pe Cătălina, telespectatorii Antena 1 vor vedea în această seară, de la ora 20.30, la Antena 1.

Şi tot în această seară, la Temptation Island – Insula iubirii”, telespectatorii pot vedea cum avansează lucrurile între Loredana şi Sorin, care ajung să regrete că emisiunea se apropie de final, iar ei nu vor mai fi împreună. „Nici eu nu mă înţeleg. Nu ştiu ce-i cu mine, jur”, va spune în această seară Loredan, şi ea mirată de comportamentul ei. Cu toate că pare bulversată de propriile-i sentimente şi descoperiri, Loredana se va declara foarte fericită de participarea la „Temptation Island – Insula iubirii”, emisiune care i-a deschis ochii asupra lipsurile din relaţia ei cu Hamude. Care sunt motivele pentru care Loredana pare dispusă să lase garda jos, ce simte când vede că Hamude este tot mai absent din gândurile sale, iar cel care o face fericită este un alt bărbat telespectatorii, pot afla în această seara, la Antena 1 de la ora 20.30, în cea de-a douăsprezecea ediţie a emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii”.