„Temptation Island – Insula iubirii”: Alin şi Cătălina au depăşit toate barierele şi s-au iubit cu patimă – FOTO

De: Cătălina Matei / 14.07.2016, 13:28
„Temptation Island – Insula iubirii”: Alin şi Cătălina au depăşit toate barierele şi s-au iubit cu patimă - FOTO
Cu cât finalul emisiunii este mai aproape, cu atât lucrurile se precipită mai tare la „Temptation Island – Insula iubirii”.

În ediţia de aseară, Alin şi Cătălina au depăşit toate barierele şi s-au iubit departe de ochiul camerei de luat vederi. Chiar dacă ispita Cătălina şi-a dorit discreţie, acest lucru nu l-a împiedicat pe Alin să se laude băieţilor cu noua sa cucerire. Alin a continut seria jignirilor, numai că de această dată, nu doar la adresa iubitei sale, ci a tuturor fetelor de pe cealaltă insulă. Imaginile cu Alice sărutându-se cu Robert au constituit motivul perfect pentru comportamentul misogin etalat de Alin, nu pentru prima oară. Aşa-zisa trădare a lui Alice i-a oferit scuza perfectă pentru propria-i trădare. Fără să stea pe gânduri şi fără niciun fel de regret sau remuşcare, Alin a căutat şi a găsit pasiunea în braţele Cătălinei.

Şi tot aseară, Hamude şi Medana au avut posibilitatea de a sta de vorbă cu ispitele de care s-au apropiat partenerii lor pe cealaltă insulă. Deşi comportamentul Loredanei nu a lăsat loc de echivoc şi a aratat foarte clar că îşi doreşte o relaţie cu Sorin, la momentul întâlnirii cu Ramona, Loredana i-a spus acesteia că ea are încă o relaţie cu Hamude. Enervată de tupeul Loredanei, ispita a minţit fără menajamente că Hamude este dezgustat de ea şi că vrea s-o uite.

La rândul lor, Hamude şi ispita Sorin au avut o discuţie sinceră şi onestă. Pentru prima dată Hamude a înţeles cât se poate de clar că Loredana întreţine şi chiar iniţiază cele mai multe dintre gesturile lor de apropiere. Tot ceea ce mai poate spera Hamude este ca Loredana să nu meargă până la capăt, deşi începe să aibă tot mai multe îndoieli în acest sens.

Discuţia dintre Medana şi ispita Deea a fost una plină de înţelegere, mai ales că cele două au ajuns la concuzia că fiecare dintre ele a trăit într-o relaţie toxică, ce nu le mai aducea bucurie.

Şi tot aseară Saşa s-a bucurat de sărutările Mariei, Elena şi Tomiţă au trecut în stilul caracteristic de la ceartă la împăcare, de la lacrimi la sărutări, iar Robi a început să înţeleagă că Deea nu îşi doreşte o relaţie cu el după terminarea emisiunii. Câte dintre cuplurile sosite pe insulă se vor întoarce în formula în care au venit rămâne de văzut în cele două emisiuni care au mai rămas din „Temptation Island – Insula iubirii”.