„Temptation Island – Insula iubirii”: Alin, tare încântat de participare

De: Nicoleta Nicolae / 17.05.2016, 13:03
„Temptation Island – Insula iubirii”: Alin, tare încântat de participare
După ce va vedea imaginile de la ceremonia focului în care Alin pare să-şi dorească tot mai mult compania Cătălinei, Alice va trece prin toate stările posibile, de la negare la revoltă, de la tristeţe la calm, de la îndoială la încredere.

De departe, cea care pare să-şi facă cele mai mari probleme legate de situaţia cuplului lor este Alice, care în trecut i-a iertat iubitului său şi alte infidelităţi, dar care spune că de data asta nu ar mai fi dispusă să facă acelaşi lucru. Deşi iubitul ei, Cristi, este şi el atras de Cătălina, Jojo este foarte sigură pe ea şi nu se teme de nicio ispită.

Pe cealaltă insulă, Alin este din ce în ce mai apropiat de Cătălina, care, la rândul ei, marşează şi-i spune că i-a fost dor de el. Mai mult decât atât, Cătălina îi cere o îmbrăţişare lui Alin, pe care acesta i-o acordă. Ispita ar dori să-l facă în acest fel pe Alin să înţeleagă că îl place, dar totodată să-i transmită şi lui Cristi un semnal. Cătălina e deranjată de atenţia lui Cristi, care pur şi simplu o sufocă şi nu-i lasă deloc spaţiu. Cristi va face la un moment dat un gest care o va deranja pe Cătălina. Despre ce este vorba, telespectatorii Antena 1 vor vedea mâine, în cea de-a treia ediţie a emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii”, difuzată miercuri, de la 20.30 la Antena 1

„Eu nu mă simt atrasă de Cristi. Mi se pare că mă potrivesc cu Alin, simt chimie între noi”, spune Cătălina, încercând să clarifice lucrurile. Pentru că şi Cristi şi Alin o plac foarte mult pe Cătălina şi niciunul nu vrea să facă un pas înapoi, cei doi vor avea o discuţie sinceră în care vor vorbi deschis despre situaţia creată. Fiecare va spune de ce o place pe Cătălina şi de ce se simte bine în prezenţa ei. Cum vor decide să meargă înainte şi care va fi strategia pe care o vor aborda, telespectatorii vor vedea miercuri, 18 mai, în cea de-a treia ediţie a emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii”, difuzată de la 20.30 la Antena 1.