„Temptation Island – Insula iubirii”: Bungee jumping, salturi cu paraşuta, înot cu rechinii în Pattaya pentru 4 dintre cupluri

De: Cătălina Matei / 20.06.2016, 12:07
„Temptation Island – Insula iubirii”: Bungee jumping, salturi cu paraşuta, înot cu rechinii în Pattaya pentru 4 dintre cupluri
Sãptãmâna trecutã, pe ambele insule, concurenţii înscrişi la „Temptation Island – Insula iubirii” au avut parte de un concurs în urma cãruia câştigãtorii participã la întâlniri private în exotica Pattaya. La Purimuntra, câştigãtori au fost Maria şi Hamude şi Francesca şi Saşa, iar dacã la aflarea premiului s-au bucurat cu toţii, odatã ajunşi acolo, emoţiile i-au copleşit.

Dintre toţi, doar Hamude a avut curajul sã sarã cu coarda, strigând în momentul saltului „Lore, te iubesc! Pentru tine fac asta!” şi stârnind astfel admiraţia tuturor. „Am vãzut cu toţii cât de îndrãgostit e Hamude. Toate fetele ne dorim un astfel de bãrbat lângã noi!”, a mãrturisit Maria.

Deşi ştia cã privirea Mariei, persoana pe care o place cel mai mult de pe insulã este aţintitã asupra lui, Saşa nu a avut curaj sã sarã cu coarda. „Nu pot, mi se face rãu de la înãlţime”, a explicat Saşa echipei, spre amuzamentul Mariei: „E penibil, are tatuat un pilot şi îi e fricã sã sarã. Este ca un copil. El e cel mai bun exemplu cã bãrbaţii nu se maturizeazã niciodatã!””, a mãrturisit ispita. A doua parte a zilei s-a consumat într-o pãdure exoticã de pe insulã, unde au avut parte din nou de adrenalinã, pentru cã una dintre cele mai înalte tiroliene din zonã a fost închiriatã exclusiv pentru ei.

Acelaşi concurs a desemnat cupluri câştigãtoare şi la Minitel, iar dacã Elena şi Tomiţã şi-au exprimat entuziasmul de a participa la întâlnirea privatã, Alice, cea de-a doua câştigãtoare a refuzat saltul cu paraşuta de la 2000 de metri propus de echipã, invocând frica şi cedând locul câştigat Medanei şi lui Matei. Alegerea lui Alice a fãcut victime colaterale. „Nu-mi doream sã vãd cã Matei face asta cu Medana. Mi-a picat un bolovan în cap când am auzit!”, a mãrturisit supãratã Elena. Cum s-au comportat cei patru la întâlnirea privatã şi dacã s-au bucurat de momentele petrecute împreunã sau au profitat de fiecare ocazie doar pentru a se tachina, telespectatorii vor putea afla urmãrind cea mai nouã ediţie a emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii”, difuzatã miercurea aceasta, de la 20.30, la Antena 1.