”Temptation Island – Insula iubirii”: Cele mai puternice ispite masculine – FOTO

De: Cristiana Trifu / 21.08.2018, 11:03
”Temptation Island – Insula iubirii”: Cele mai puternice ispite masculine - FOTO
”Temptation Island – Insula iubirii” îi primeşte din nou, începând din 3 şi 4 septembrie, la Antena 1, pe curajoşii pregătiţi să plece pe drumul cunoaşterii, ştiind că doar cei ce iubesc vor putea găsi calea inapoi spre partener. În Thailanda, cele mai puternice ispite masculine aşteaptă însă să demaşte în cel de-al patrulea sezon ceea ce concurenţii ascund adânc în minte şi în suflet!

Cu un fizic atletic şi puternic, Andy este pregătit să devină pentru a doua oară ispită în cel de-al patrulea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”, la Antena 1. Tânărul pasionat de sport, cu un fizic hipnotizant, îndrăgostit de călătorii şi de cărţi, mărturiseşte că experienţa din sezonul trecut l-a făcut să se cunoască mai bine şi l-a învăţat cum să gestioneze situaţii. Cât despre cel de-al patrulea sezon, Andy mărturiseşte că este impresionat de cele trăite. ”Din punctul meu de vedere, sezonul acesta este foarte captivant. Fetele sunt extrem de frumoase, iar poveştile lor sunt fabuloase. Sezonul trecut am învăţat foarte multe despre mine, iar de data aceasta voi pune în aplicare toate acestea”, a povestit Andy.

Raul este ce-a de-a doua ispită masculină cunoscută deja fanilor emisiunii. Raul le-a cucerit deja pe telespectatoarele Antena 1, dar şi pe concurente, încă din primul sezon al emisiunii. Profesor de ski si model, clujeanul revine pe plajele exotice ale Thailandei pentru a le oferi concurentelor exact ceea ce îşi doresc. Raul se caracterizează ca un om calm, sincer, sociabil, cu multă voinţă.
Venit tocmai din Spania, unde este managerul unui restaurant, Alex (29 de ani) se descrie ca fiind un bărbat cald, căruia îi place să cunoască oameni noi. Pasionat de lectură şi de călătorii, Alex spune că îi place să înveţe ceva nou din fiecare experienţă pe care o trăieşte şi îşi doreşte acelaşi lucru şi de la ”Temptation Island – Insula iubirii”.

Mircea are 30 de ani şi a venit din Italia, unde este stabilit de mai mulţi ani. Model, actor şi instructor sportiv, Mircea a fost până acum imaginea unor firme mari de haine şi de ceasuri. ”E suficient să intru într-o încăpere şi mă remarcă toată lumea. Mă îmbrac elegant, clasic, iar culoarea ochilor mă scoate în evidenţă. Îmi place să mă distrez şi sunt sigur că am atuurile necesare pentru a cuceri o femeie”, spune Mircea. 
Cristian (22 de ani) este pasionat de sport dintotdeauna, iar până acum a făcut dans sportiv şi fotbal, însă a fost nevoit să renunţe la locul său într-o echipă în urma unei accidentări. Cu un trup bine lucrat şi o privire pătrunzătoare, Cristian mărturiseşte că, de obicei, nu are o problemă în a atrage atenţia fetelor. ”E destul să fiu eu însumi, nu e greu să ies în evidenţă. Sunt obişnuit să fiu abordat de femei şi îmi place cele care inspiră feminitate, care au coloană vertebrală. Am crescut înconjurat de femei, am avut mereu 7-8 în casă, aşa că mereu m-au fascinat şi sunt capabil să le înţeleg nevoile.

George (26 de ani) este din Bucureşti şi lucrează ca antrenor de fitness, iar în trecut a făcut kick-boxing de performanţă. ”Sunt o fire sociabilă, îmi place să mă fac plăcut şi sunt mereu pus pe glume, dar atunci când e nevoie pot să fiu serios şi sunt foarte ambiţios”, se caracterizează George.  

În cel de-al patrulea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”, care va avea marea premierã de 3 şi 4 septembrie, la Antena 1, patru cupluri care au relaţii de lungă durată însă nu au făcut încă marele pas îşi vor putea testa relaţia şi vor afla astfel dacă cel sau cea alături de care au petrecut atâţia ani este cu adevărat jumătatea lor. La finalul sezonului, fiecare cuplu va putea spune clar dacă drumul lor în viaţă este acelaşi sau dacă se văd nevoiţi să meargă pe căi separate.