”Temptation Island – Insula Iubirii”: Cum îşi petrece timpul liber Radu Vâlcan în Thailanda?

De: Cristiana Trifu / 17.08.2018, 12:56
”Temptation Island - Insula Iubirii”: Cum îşi petrece timpul liber Radu Vâlcan în Thailanda?
Filmările pentru noul sezon ”Temptation Island - Insula Iubirii”, show ce va avea marea premierã pe 3 septembrie, de la 20:00, la Antena 1, sunt o provocare pentru Radu Vâlcan şi întreaga echipă, astfel că în puţin timp liber, prezentatorul emisiunii încearcă să descopere mici bijuterii locale.

”Programul e relativ, pentru că dimineaţa ne întâlnim la cafea şi facem o mică şedinţă, iar pe parcursul zilei am câteva intervenţii, în funcţie de ce se întâmplă pe insule. Cea mai importantă întâlnire şi preferata mea este seara, la bonfire. De obicei, această filmare se întinde destul de mult, s-a întâmplat chiar să ne prindă răsăritul, începeau să cânte cocoşii”, povesteşte Radu Vâlcan.


”Timp de vizitat nu este pentru că dacă se întâmplă ceva pe o insulă sau alta, eu trebuie să fiu prezent acolo în cel mai scurt timp, aşa că nu mă pot îndepărta foarte mult. Dacă găsesc puţin timp, mă rezum la vizitat împrejurimile sau stau la plajă undeva în apropiere ca să pot interveni oricând”, a mai spus prezentatorul emisiunii.

Pentru noul sezon, Radu promite noi suprize pe care Insula le-a rezervat celor care au avut curajul să se înscrie la testul suprem de sinceritate. 
„Toate sezoanele de până acum ne-au surprins diferit şi vă asigur că nici acesta nu va face excepţie. Oamenii au personalităţi diferite, reacţionează diferit la situaţiile cu care se confruntă. În asta constă farmecul acestui reality show. are încă multe surprize rezervate, iar fanii emisiunii vor fi, din nou, impresionaţi!”, spune gazda emisiunii, Radu Vâlcan.
În cel de-al patrulea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”, patru cupluri care au relaţii de lungă durată însă nu au făcut încă marele pas îşi vor putea testa relaţia şi vor afla astfel dacă cel sau cea alături de care au petrecut atâţia ani este cu adevărat jumătatea lor. La finalul sezonului, fiecare cuplu va putea spune clar dacă drumul lor în viaţă este acelaşi sau dacă se văd nevoiţi să meargă pe căi separate.