„Temptation Island – Insula iubirii”: Echipa emisiunii sare în ajutorul lui Hamude. Află ce s-a întâmplat!

De: Cătălina Matei / 28.06.2016, 12:39
„Temptation Island – Insula iubirii”: Echipa emisiunii sare în ajutorul lui Hamude. Află ce s-a întâmplat!
Hamude vrea un răspuns la toate întrebările pe care şi le pune în legătură cu comportamentul Loredanei care pare la un pas să cadă în ispită cu Sorin, iar echipa emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii”, difuzată în fiecare miercuri seara de la ora 20.30, este gata să i-l ofere.

Chiar dacă pe parcursul celor nouă ediţii ale emisiunii Hamude a tot primit semnale cum că Loredana ar putea fi interesată de o relaţie cu ispita Sorin, imaginile cu Loredana care se lasă sărutată de ispită îi zdruncină pentru prima dată convingerea că totul va fi bine. Singura care-i poate îndepărta îndoielile pe care le are este Loredana însăşi. „Adu-mi-o în faţă să-mi spună ea!”, strigă Hamude cu disperare în ochi către Radu.

Pentru a veni în întâmpinarea dorinţelor sale, echipa emisiunii emisunii „Temptation Island – Insula iubirii” îl va duce pe Hamude la doar câţiva paşi de parcul de distracţii unde Loredana şi Sorin au petrecut clipe de adrenalină pe care nu le vor uita niciodată. Hamude face un drum către un parc acvatic, dar de fapt face un drum către răspunsul de care are nevoie pentru a înţelege ce se întâmplă între iubita sa şi ispită.  Ce va afla Hamude şi ce va face după ce va auzi destăinuirile Loredanei făcute cu convingerea că nu este nicio cameră deschisă, telespectatorii vor afla mâine seară, de la ora 20.30, la Antena 1.

Şi tot mâine vor vedea ce se întâmplă între Cătălina şi Alin. În timp ce asta din urmă este tot mai convins că are o relaţie cu Cătălina afirmând că nu are niciun fel de remuşcare faţă de Alice şi că, dimpotrivă, este chiar mândru de comportamentul lui, Cătălina este în total dezacord cu ceea ce face Alin, cu felul în care se raportează la fosta relaţie. În opinia ei, Alin este o persoană imatură, un băiat foarte impulsiv, care nu-şi respectă relaţia. Pentru Cătălina e de neînţeles limbajul folosit de Alin la adresa fostei sale iubite, Alice. Cătălina e decisă însă să-şi ducă rolul până la capăt şi să demonstreze că e Alin e infidel.

Cât de mult va avansa relaţia dintre Medana şi Tomiţă şi ce va face Robert să iasă din tristeţea şi dezamăgirea care l-au acaparat, telespectatorii Antena 1 pot vedea mâine seară, de la 20.30, la Temptation Island – Insula iubirii”, în cea de-a zecea ediţie a emisiunii.