„Temptation Island – Insula iubirii”- Hamude a răbufnit: „Am fost orb!”

De: Cătălina Matei / 05.07.2016, 12:20
„Temptation Island – Insula iubirii”- Hamude a răbufnit: „Am fost orb!”
Hamude este, cu siguranţă, singurul concurent de la „Temptation Island – Insula iubirii” care a dovedit pe tot parcursul emisiunii că are încredere oarbă în iubita sa, iar după ce a văzut imaginile în care Loredana spunea că nu ar vrea să înceapă nicio altă relaţie, este mai liniştit ca oricând.

Dacă pentru el va fi prima noapte cu adevărat odihnitoare, aceeaşi noapte va fi şi prima în care Loredana nu va dormi singură.

La ceremonia focului, Hamude se va duce încă o dată gata să bage mâinile în foc pentru iubita sa. Oricât de multe filmuleţe i-ar arăta Radu, Hamude va continua însă să spună că nimic nu i se pare deranjant şi nelalocul lui la comportamentul Loredanei şi oricât de departe ar merge aceasta, Hamude tot va găsi câte o scuză. 

Numai că ultimul filmuleţ pe care i-l va prezenta Radu miercuri seara îl va trezi în sfârşit la realitate pe Hamude şi-i va spulbera visurile. Ce va vedea acolo, ce gest va face Loredana astfel încât să-l facă pe Hamude să exclame „am fost orb”, telespectatorii Antena 1 pot vedea mâine seară, de la ora 20.30, în cea de-a unsprezea ediţie a emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii”.  „Ai crezut prosteşte până-n ultima secundă. Ai crezut ca un arab mândru ce eşti!” va fi reacţia lui Radu la vederea lui Hamude îndurerat. „Care este scuza ta acum?”, îl mai întreabă Radu. Dacă şi de această dată Hamude va mai găsi ceva scuzabil în imaginile arătate, rămâne de văzut!