„Temptation Island – Insula iubirii”: Hamude, distrus de durere după ce a primit dovada trădării – FOTO

De: Cătălina Matei / 07.07.2016, 12:54
„Temptation Island – Insula iubirii”: Hamude, distrus de durere după ce a primit dovada trădării - FOTO
Cea de-a unsprezecea ediţie a emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii”, difuzată aseară la Antena 1 a fost plină de săruturi pasionale între Alice şi Robert, Deea şi Robi, de tachinări şi îmbrăţisări fierbinţi, dar şi de decizii dureroase de despărţire.

Pentru prima dată de la începutul noului sezon al emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii” Hamude rămâne fără scuze. În momentul în care Radu Vâlcan îi arată la ceremonia focului imaginile cu Loredana sărutându-l pe Sorin, Hamude nu mai poate spune nimic în apărarea iubitei sale. Pentru prima dată Hamude recunoaşte că a fost orb şi că ar fi cazul să să se trezească la realitate. Întrebat care este motivul pentru care crede că s-a întâmplat aşa, Hamude nu ştie să răspundă şi chiar ar fi curios să afle ce-a determinat-o pe Loredana să se sărute cu un alt bărbat. „Ce-am făcut, frate, să merit asta?”, s-a întrebat aseară Hamude cu ochii în lacrimi, distrus de dovezile incontestabile de trădare. Singura problemă reală a lui Hamude este faptul că încă o iubeşte pe Loredana, dar crede că după cele întâmplate va sosi şi ziua în care nu se va mai întâmpla acest lucru.

Chiar dacă ea a fost cea care a semănat în sufletul lui Robi dezamăgirea şi nesiguranţa atunci când a declarat că relaţia cu acesta o încorsetează şi nu-i permite să trăiască aşa cum şi-ar dori, la vederea filmuleţului cu Robi consolându-se în braţele Deei, Medana hotărăşte să pună punct relaţiei. Simţindu-se într-un fel uşurată, Medana este totuşi convinsă că cel care va regreta cel mai mult va fi Robi. „Sincer, eu nu voi regreta nimic, dar el va regreta mult. Eu îl cunosc şi ştiu că va regreta foarte mult ceea ce a făcut şi că o să fie ca o babă bocind într-o biserică”, a declarat sigură pe ea Medana.

La rândul ei, Elena este poate singura fată de pe insulă care crede că a tras lozul câştigător alegând să petreacă o noapte de amor în braţele lui Tomiţă. Chiar dacă acesta o jigneşte deseori şi foloseşte tot felul de apelative deloc măgulitoare, făcând-o „proastă”, „vacă” sau „urâtă”, Elena ia totul în glumă fără să se supere, mărturisind chiar că pe măsură ce trece timpul Tomiţă îi e din ce în ce mai drag.

La fel de împăcat cu deciziile sale pare şi Alin care, după ce vede imaginile cu Alice sărutându-l pe Robert, declară fără nicio urmă de regret că pentru el, Alice a devenit un nimeni şi că nu poate decât să fie foarte fericit că a găsit-o aici pe Cătălina, o fiinţă lângă care ar vrea să se asigure că va fi chiar şi după terminarea emisiunii.

Mai sunt doar trei ediţii până la finalul acestui sezon, dar lucrurile par mai precipitate ca niciodată la „Temptation Island – Insula iubirii”. Câte cupluri vor pleca de pe insulă la fel cum au venit, rămâne de văzut.