„Temptation Island – Insula iubirii”: În timp ce Loredana îşi face planuri de viitor cu Sorin, Hamude suferă în singurătate

De: Cătălina Matei / 12.07.2016, 11:24
„Temptation Island – Insula iubirii”: În timp ce Loredana îşi face planuri de viitor cu Sorin, Hamude suferă în singurătate
Mai sunt doar trei ediţii până la finalul testului de încredere la care au ales să se supună cuplurile la „Temptation Island – Insula iubirii”, dar rămâne de văzut câte vor mai pleca acasă exact aşa cum au venit. Au intrat în această emisiune siguri pe ei şi pe sentimentele lor, dar timpul petrecut lângă ispite i-a făcut să-şi revizuiască întreaga relaţie.

Ceremonia din ediţia trecută a adus vestea celor trei săruturi care a semănat consternare pe chipurile partenerilor astfel înşelaţi. Alice s-a sărutat cu Robert, Deea cu Robi şi Loredana cu Sorin. Dintre toţi, Hamude pare cel mai dărâmat. Lui parcă tot nu-i vine să creadă că Loredana a fost capabilă de aşa ceva şi încearcă să reaprindă speranţa în sufletul său minţindu-se că poate nu şi-a dat seama de ceea ce face. Atracţia Loredanei pentru Sorin este însă de netăgăduit. Faptul că se simte foarte bine lângă bărbatul căruia i-a dăruit un sărut şi lângă care îşi face planuri de viitor se citeşte din felul în care îl soarbe din priviri şi din regretul că se vor despărţi. Mai mult decât atât, Loredana va spune că nu-i pare rău de nimic din ceea ce s-a întâmplat aici, în Thailanda, cu atât mai mult cu cât simte că este pe aceeaşi lungime de undă cu Sorin. Acesta pare că îşi doreşte, asemenea ei, o familie, un copil. Ce cadouri şi promisiuni îşi vor face cei doi îndrăgostiţi, telespectatorii Antena 1 vor vedea miercuri, în cea de-a XII-a ediţie a emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii”, de la ora 20.30. În timp ce Loredana va petrece clipe fericite alături de Sorin, Hamude va da drumul lacrimilor fără reţinere, cuprins de disperare şi regret.

Elena şi Tomiţă ajung să se bucure unul de celălalt ca un cuplu adevărat şi petrec împreună printre sărutări şi îmbrăţişări momente frumoase şi amuzante. „E simpatică nebuna!” va spune cu drag Tomiţă despre Elena descoperind în ea o persoană diferită de ceea ce credea că este la început. Plăcut surprins de faptul că Elena chiar îşi caută un iubit care să-i ofere nebunia şi afecţiunea de care are nevoie, Tomiţă este încântat că a ajuns să o cunoască. „Sunt momente în care e foarte de treabă şi lucrurile vin de la sine. Ne simţim foarte bine unul în prezenţa celuilalt. Per ansamblu, e o fată foarte interesantă”, va declara cu încântare Tomiţă în emisiunea de miercuri seara.

Ce va face Alin după ce va vedea imaginile cu Alice sărutându-l pe Robert rămâne de văzut miercuri, 13 iulie, de la 20.30, la Antena 1.