„Temptation Island – Insula iubirii”: Ispita Sorin îi fură primul sãrut Loredanei

De: Cătălina Matei / 15.06.2016, 11:35
„Temptation Island – Insula iubirii”: Ispita Sorin îi fură primul sãrut Loredanei
Cea de-a opta ediţie a reality show-ului „Temptation Island – Insula iubirii”, difuzatã în aceastã searã, de la 20.30, la Antena 1, îl aduce pe ispita Sorin şi mai aproape de planul sãu.

Cu paşi mici, dar siguri, acesta a reuşit sã îi câştige prietenia Loredanei şi sã îi demonstreze cã este o persoanã de încredere, iar acum trebuie sã facã urmãtorul pas, sã îi garanteze interesul, seriozitatea şi avantajele unei vieţi alãturi de el, aşa cã nu pierde ocazia şi o invitã alãturi de el, la Bucureşti.

La doar 15 kilometri distanţã, la Purimuntra, Hamude realizeazã cã nu mai poate trãi fãrã Loredana. „E singura fericire din viaţa mea şi nu aş vrea sã o pierd!”, mãrturiseşte el, realizând cã femeia în care avea încredere, se pierde în faţa ispitei. Ce nu ştie el încã este faptul cã pe cealaltã insulã, Sorin reuşeşte sã îi fure primul sãrut Loredanei. „M-a prins şi nu mai voia sã îmi dea drumul”, a povestit amuzatã Loredana, care a completat: „Sper ca Hamude sã înţeleagã. Sã se joace şi el, cã nu mã supãr”.

Din pãcate, dorul de iubita sa îl macinã pe Hamude într-atât încât refuzã sã se distreze alãturi de ceilalţi şi îsi petrece ziua în camerã, fãcându-i un colier de scoici iubitei sale. Deşi s-au înscris în emisiune de bunãvoie, tocmai pentru a-şi testa relaţia, presiunea jocului periculos în care au intrat îşi spune din când în când cuvântul. Cum va reacţiona Hamude în momentul primirii veştilor de pe cealaltã insulã, telespectatorii vor afla urmãrind cel mai nou episod al reality show-ului „Temptation Island – Insula iubirii”, difuzat în aceastã searã, de la 20.30, la Antena 1. Tot atunci, aceştia vor descoperi cã legãtura dintre Loredana şi Sorin nu este singura care începe sã se consolideze, tot de un sãrut având parte şi Cãtãlina şi Alin, a cãror relaţie pare sã devinã din ce în ce mai apropiatã.