„Temptation Island – Insula iubirii”: Jojo către Elena: „Te urăsc!”

De: Cătălina Matei / 06.06.2016, 17:00
 „Temptation Island – Insula iubirii”: Jojo către Elena: „Te urăsc!”
În cea de-a şaptea ediţie a emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii”, ce va fi difuzată miercuri, 8 iunie, la Antena 1, de la ora 20.30 îşi va face apariţia una dintre cele mai controversate şi senzuale ispite din sezonul trecut, Tomiţă Giurgia.

El vine cu dorinţa de a face şi de această dată apel la calităţile sale de cuceritor, bazându-se pe experienţa acumulată în primul sezon, conştient că are de recuperat în faţa ispitelor deja existente pe insulă, dar încrezător in şarmul său. „Sezonul trecut am avut nevoie de trei zile pentru a cuceri pe cineva, sper ca de data aceasta să am nevoie de mult mai puţin”, spune Tomiţă sigur pe el.

Sosirea lui Tomiţă pe insulă este întâmpinată cu bucurie nu numai de cei care au avut ocazia să-l cunoască în primul sezon, ci şi de noii concurenţi.

Coincidenţă sau nu, primele fete pe care pune ochii Tomiţă la prima vedere sunt Elena şi Medana, despre care crede că sunt surori, având în vedere că sunt îmbrăcate la fel. De când cu obsesia ei pentru Medana, Elena continuă să-şi aleagă haine asemănătoare cu ale acesteia din urmă. Nu este clar pentru nimeni ce vrea să realizeze făcând acest lucru, însă nimic nu o poate împiedica să vadă în Medana fata care i l-a suflat pe Matei.

Sosirea lui Tomiţă pe insulă şi, mai mult decât atât, faptul că el ajunge să facă echipă cu Elena chiar de la început reprezintă pentru Matei o conjunctură extrem de favorabilă. Astfel, el simte că Elena va avea o nouă ispită asupra căreia să se concentreze, ceea ce înseamnă mai puţină atenţie îndreptată asupra lui. Nu numai Elena va simţi o revigorare a atmosferei de pe insulă, ci şi Jojo, care nu se fereşte să-i spună acesteia în faţă că o urăşte pentru norocul de a face echipă cu Tomiţă. „Stii cât de mult mă bucur că a venit Tomiţă? E iubirea vieţii mele”, va continua Jojo declaraţiile fără perdea făcute la adresa ispitei nou-sosite pe insulă.

Cât de mult va reuşi Tomiţă să sucească minţile concurentelor care deja au anumite preferinţe în ceea ce priveşte ispitele de pe insulă şi cum va proceda pentru a se infiltra între aceştia, rămâne de văzut, din 8 iunie, de la ora 20.30, la Antena 1, la „Temptation Island – Insula iubirii”. Tot miercuri, telespectatorii Antena 1 vor putea vedea care sunt cele două ispite care părăsesc insula iubirii.