„Temptation Island – Insula iubirii”: Medana a acceptat cererea în căsătorie a lui Robi – FOTO

De: Cătălina Matei / 28.07.2016, 13:15
„Temptation Island – Insula iubirii”: Medana a acceptat cererea în căsătorie a lui Robi - FOTO
Au venit pe insulă ca nişte cupluri bine sudate, dar de plecat doar unii dintre ei o vor face în aceeaşi formulă. Miercuri, 27 iulie, de la ora 20.30, Antena 1 a difuzat penultima ediţie a emisiunii

„Temptation Island – Insula iubirii”, unde două dintre cele patru cupluri ajunse până la finalul emisiunii s-au confruntat cu cele mai incitante imagini adunate de-a lungul celor două săptămâni petrecute pe insule diferite.

După ce au retrăit momentele grele care i-au făcut să sufere şi să creadă că între ei nu mai poate fi nimic reparat, Robert a hotărât totuşi să nu se abată de la planul iniţial, acela de a o cere de soţie pe Medana. Oricât l-a rugat Medana să nu facă acest gest considerându-l total nepotrivit pentru ei, Robert a vrut să aibă dovada că nu-l mai doreşte în viaţa ei. Întrebaţi de Radu Vâlcan cum vor pleca de pe această insulă, despărţiţi sau împreună, cei doi au răspuns la unison: ca doi prieteni. Discuţiile dintre cei doi au continuat în cameră, unde Medana şi Robi şi-au spus toate lucrurile pe care ar fi vrut să şi le spună pe parcursul emisiunii, atunci când nu au avut această posibilitate. După ce au dezbătut moment cu moment cele întâmplate, Robi a hotărât să îngenuncheze din nou în faţa Medanei pentru o nouă cerere în căsătorie. De această dată, răspunsul Medanei a fost unul pozitiv. Cu promisiunea lui Robi de a deveni bărbatul pe care şi-l doreşte ea, cei doi şi-au jurat o nouă viaţă împreună. Cu toate lecţiile învăţate, Medana şi Robi pornesc într-o relaţie bazată pe încredere şi iubire.

Dacă în cazul Medanei şi al lui Robi iubirea a triumfat, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre relaţia dintre Elena şi Saşa care se pare că era distrusă cu mult timp înainte ca cei doi să participe la emisiune. Ceea ce ar fi putut însemna o revedere emoţionantă s-a dovedit a fi un prilej de reproşuri şi învinuiri. Ultima noapte în Thailanda nu a fost decât una a războiului în care cei doi au fost neobosiţi în a se jigni şi a se umili unul pe celălalt.

Tot aseară, concurenţii şi-au luat la revedere de la ispite. După ce va vedea imaginile cu Alin lăudându-se la toată lumea că a făcut amor cu ea, Cătălina va fi atât de scârbită de Alin încât nici nu va mai dori să-i adreseze vreun cuvânt. Deşi apare triumfător la întâlnirea cu Alice, Alin va fi nevoit să-şi piardă din siguranţă şi din aroganţă pe parcursul întâlnirii finale după ce infidelităţile sale vor fi rând pe rând demascate. Singur în faţa dovezilor, Alin va ajunge să-şi ceară scuze faţă de Alice după ce va recunoaşte că el a fost cel care a picat primul în ispită şi doar el a fost cel care a înşelat. Rămas şi fără Alice şi fără Cătălina, Alin va înţelege în cele din urmă că le-a pierdut pe amândouă şi că testul iubirii a fost picat.

Deşi se aştepta ca după noaptea de amor petrecută în braţele lui Sorin totul să fie schimbat între ei, Loredana s-a lovit mai degrabă de răceală din partea lui Sorin, care după ce i-a demonstrat lui Hamude ceea ce avea de demonstrat, a hotărât să se retragă subtil. În mod surprinzător, nu doar Loredana s-a supus unui test participând la această emisiune, ci şi Sorin care a vrut să-şi demonstreze încă o dată că tot ceea ce i s-a întâmplat lui în căsnicie, atunci când soţia l-a părăsit pentru un alt bărbat, nu a fost nicidecum din vina lui. În această seară, de la ora 20.30, telespectatorii Antena 1 vor putea vedea cum va reacţiona Loredana atunci îşi va da seama că toate declaraţiile în care neagă existenţa unui act sexual între ea şi Sorin în faţa producătorilor emisiunii se vor dovedi mincinoase. Tot în această seară, Hamude îi va putea spune Loredanei tot ceea ce a simţit pentru ea atunci când a văzut-o pas cu pas căzând în ispită. Dacă o va ierta sau nu, telespectatorii Antena 1 vor afla în aseastă seară, de la ora 20.30, în ultima ediţie a emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii”.