„Temptation Island – Insula iubirii”: Medana se teme să nu-l piardă definitiv pe Robi

De: Cătălina Matei / 04.07.2016, 10:40
„Temptation Island – Insula iubirii”: Medana se teme să nu-l piardă definitiv pe Robi
Frumoasa insulă Thailanda se dovedeşte a fi plină de capcane şi cea mai puternică dintre ele este dorinţa însăşi, pentru că, mai devreme sau mai târziu, concurenţii par să cedeze unul câte unul instinctelor.

 Ceea ce părea imposibil în urmă cu 12 zile este acum realitate la„Temptation Island – Insula iubirii”. Barierele au căzut, sufletele s-au deschis, pasiunea s-a aprins şi iubirea capătă forme nebănuite. Cea care a cedat prima şi a mers până la capăt a fost Elena care speră acum la o relaţie perfectă cu Tomiţă. Loredana şi Sorin sunt de nedespărţit, Alice, deşi nehotărâtă, acceptă îmbrăţişările şi sărutările lui Robert, iar Deea este alături de Robi pentru a-i oferi consolare.

Pentru Medana, însă, flirturile cu ispitele au luat sfârşit şi asta pentru că sentimentele ei faţă de Robi par să se fi limpezit total. Robi este bărbatul lângă care îşi doreşte să rămână pentru tot restul vieţii, iar dacă ar fi să o ceară de soţie, Medana nu ar spune nu. Însă, în aceste momente, cea care nu-i dă pace Medanie este teama de a nu-l pierde pe Robi definitiv.

Rămâne de văzut însă dacă Robi a acceptat să sufere în tăcere după filmuleţul în care Medana spunea că relaţia ei de zece ani cu Robi nu a fost decât o încorsetare continuă sau a decis să încerce să o uite. Cum vor evolua lucrurile, telespectatorii pot vedea miercuri, la  „Temptation Island – Insula iubirii”, de la ora 20.30, la Antena 1