„Temptation Island – Insula iubirii”: Medana spune lucrurilor pe nume: „îmi doresc o altã viaţã!”, iar Robi: „pentru mine testul a luat sfârşit”

De: Cătălina Matei / 20.06.2016, 12:21
„Temptation Island – Insula iubirii”: Medana spune lucrurilor pe nume: „îmi doresc o altã viaţã!”, iar Robi: „pentru mine testul a luat sfârşit”
În cea de-a noua ediţie a reality show-ului „Temptation Island – Insula iubirii”, Medana se hotãrãşte sã spunã lucrurilor pe nume. Cu fiecare zi petrecutã în emisiune, concurenţii aflã pe propria piele cã insula e un tãrâm izolat care îţi oferã posibilitatea sã te descoperi, sã-ţi asculţi gândurile, sã-ţi urmezi inima, sã-ţi laşi fanteziile sã prindã viaţã în mintea ta.

Departe de partener, sentimentele au o altã valoare, valoarea realã. 10 zile, 240 de ore, 14.000 de minute şi tot atâtea motive ca fiecare sã meargã pe drumul lui sentimental par sã fi avut pânã acum concurenţii de la „Temptation Island – Insula iubirii”, emisiune difuzatã miercurea, de la 20.30, la Antena 1.

La ultima întâlnire privatã cu Matei, ispita a înţeles trei lucruri despre Medana: cã viaţa ei o nemulţumeşte, cã viseazã la altceva şi crede cã nu are puterea de a schimba cursul lucrurilor. Medana este în primul rând prizoniera propriei frici, iar dubiul ei pare sã fie generat de doi factori importanţi, confortul vieţii stabile pe care o are alãturi de Robi şi dorinţa ei de altceva. „Îmi doresc altã viaţã”, au fost cuvintele rostite de Medana, cuvinte care, în cel mai scurt timp, cu ajutorul ceremoniei focului vor ajunge  şi la urechile iubitului ei.

Matei a mãrturisit cã e dispus sã o ajute pe Medana: „Vreau sã îi ofer exact ceea ce îşi doreşte. Sã vadã şi un mic crâmpei din ce înseamnã viaţa asta în care faci absolut tot ce îţi place ţie”, a mãrturisit ispita. Planul lui pare cã a funcţionat perfect, în urmãtoarele 24 de ore Medana trãind cele mai intense momente de pe insulã: cel în care şi-a dezvãluit nemulţumirea faţã de viaţa ei actualã, dubiul în legãturã cu viitorul ei şi saltul cu paraşuta de la 2000 de metri. Fãrã sã-i mãrturiseascã nimic iubitului ei, Medana începe sã se comporte ca un om care a luat o decizie – decizia de a experimenta extremul, iar saltul cu paraşuta de la 2000 de metri, pe care il face alãturi de ispitã este un simbol al curajului de a trãi liber, un salt dintr-o relaţie ce dureazã de aproape zece ani.

La doar 15 kilometri depãrtare, la ceremonia focului de la Purimuntra, Robi aflã cã iubita lui e frustratã de viaţa prea monotonã pe care o trãieşte, cã se simte prinsã ca într-o colivie de aur şi cã sperã sã vinã acel moment care sã o facã sã evadeze, aşa cum a mãrturisit chiar ea. Vizibil tulburat, Robi ia o decizie: „Pentru mine, testul a luat sfârşit aici. Eu am aflat ce voiam sã aflu şi vã mulţumesc! Am impresia cã am stat cu o persoanã pe care nu o cunosc!”, a mãrturisit Robert. Dacã decizia lui este finalã şi vor pãrãsi concursul, telespectatorii vor afla urmãrind cea mai nouã ediţie a emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii”, difuzatã miercurea aceasta, de la 20.30, la Antena 1.