„Temptation Island – Insula iubirii”- O nouă ispită pe insula fetelor

De: Nicoleta Nicolae / 16.05.2016, 11:23
„Temptation Island – Insula iubirii”- O nouă ispită pe insula fetelor
În cea de-a doua ediţie a emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii”, ce va fi difuzată marţi, 17 mai, de la ora 20.30, fetele au parte pe insula lor de o provocare: o nouă ispită, Tudor.

Aşa cum însuşi se descrie, Costin Tudor este o personă optimistă, tonică, ce-şi doreşte să le facă pe fete să se deschidă şi să se simtă bine. Mai mult decât orice, Tudor este hotărât să-şi joace rolul de ispită până la capăt şi să nu se lase deturnat sub nicio formă de la scopul său. „Dacă va fi nevoie să mint, voi minţi. Nu am probleme să mint ca să-mi ating scopul”, a declarat fără menajamente Tudor, în vârstă de 26 de ani, economist şi instructor de fitness. Conştient că arată bine, Costin spune că tinde că creadă că e „mai mult decât un abdomen sculptat” şi îşi propune să se folosească de toate atuurile pentru a fi cea mai bună ispită din acest sezon.

Nici nu au păşit bine pe insula care le-a separat de iubitele lor, că între bărbaţi au şi apărut primele semne de rivalitate. Se pare că doi dintre concurenţii de la „Temptation island – Insula iubirii” au pus ochii pe aceeaşi ispită cu care şi-ar dori să petreacă departe de ochii celorlalţi cât mai multe momente de intimitate. La scurt timp de la instalarea lor pe insulă, rivalitatea dintre Alin şi Cristi este din ce în ce mai evidentă, iar Cătălina este trofeul pe care amândoi par să şi-l dorească.  Ispita feminină are însă o strategie foarte bine pusă la punct, pe care este hotărâtă să o urmeze pas cu pas. Cătălina şi-a propus să pară neajutorată, cât mai inocentă şi ingenuă. ştie că băieţilor le vine greu să creadă că sub chipul său angelic se ascunde o luciditate de fier, aşa că mizează pe o senzualitate nevinovată.

Ştie exact când să mângâie, când să ceară ajutorul şi ce cuvinte să spună pentru a-i face pe cei doi să aibă încredere în ea şi să se simtă în siguranţă în compania sa. Cristi a plăcut-o pe Cătălina din prima clipă, iar Alin s-a simţit atras tot de ea. Alin recunoaşte că apropierea de ispite este un test foarte greu, pentru că tentaţiile sunt multe şi uneori e greu să rezişti. La rândul lui, Cristi şi-ar dori ca ispita Cătălina să stea cât mai mult cu el şi cât mai puţin cu Alin. Cine va avea parte de compania Cătălinei şi cum se vor manifesta cei doi când ispita se va afla în compania celuilalt, telespectatorii Antena 1 pot vedea marţi, în cel de-al doilea episod al emisiunii „Temptation island – Insula iubirii”, ce va fi difuzat începând de la orele 20.30.

Nu degeaba Matei este supranumit ispita supremă. Elena recunoaşte fără rezerve că este preferatul ei încă de pe vremea când urmărea primul sezon al emisiunii, când nu rata nicio ediţie şi şi-ar fi dorit să fie ea în locul Andreei. Confesiunea Elenei este prima dovadă clară a atracţiei faţă de ispită. Întrebată de ce era aşa de singură pe ea la începutul călătoriei că nu va exista nicio ispită care să-i sucească minţile, Elena recunoaşte cu sinceritate că se baza pe faptul că nu credea că e posibil ca Matei să fie inspită şi în noul sezon. Dar pentru că datele problemei s-au schimbat, Elena nu mai este deloc sigură pe ceea ce va face sau nu.

La rândul ei, şi Medanei îi este simpatic Matei, de care însă încearcă să se ţină cât mai la distanţă, conştientă de farmecul acestuia şi de calităţile lui de cuceritor. Pentru Medana este însă mai mult decât evident faptul că Elena îl place şi că nu se va da în lături de la a flirta cu el sau chiar de a merge mai departe. „E un dulce, Matei. E un bărbat atrăgător şi are carismă. Poate să zăpăcească orice femeie, dacă-şi pune în minte”, spune Elena cu zâmbetul pe buze.

Cum va gestiona situaţia Matei, cu care dintre concurente va alege să petreacă mai mult timp, dar şi felul în care vor reacţiona fetele în compania lui, telespectatorii Antenei 1 vor putea afla marţi, 17 mai, de la ora 20.30.

Şi tot marţi, în cea de-a doua ediţie a emisiunii „Temptation island – Insula iubirii”, telespectatorii Antena 1 vor vedea care sunt ispitele pe care le vor bloca concurenţii, astfel încât să diminueze şansele de a ieşi cu ele la date-uri şi a se cunoaşte mai  bine, dar şi cum s-au distrat concurenţii şi ispitele la primele întâlniri.