Temptation Island – Insula iubirii: Robi o invitã pe Deea sã doarmã împreunã

De: Cătălina Matei / 13.06.2016, 13:42
Temptation Island – Insula iubirii:  Robi o invitã pe Deea sã doarmã împreunã
Cuplurile înscrise în cel de-al doilea sezon al emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii” au venit în Thailanda cu încrederea că se vor întoarce acasă exact în formula în care au sosit aici, însã cu fiecare zi petrecutã pe insulã, planul de acasã pare din ce în ce mai greu de realizat.

Deşi la înscrierea în emisiune, Robi îşi declara iubirea faţã de Medana, dezvãluind echipei cã are chiar pregãtit inelul, pentru a-şi cere iubita în cãsãtorie, la încheierea sezonului, dupã nouã zile petrecute pe insulã, camerele de supraveghere au surprins un dialog incendiar între el şi Deea.

„Nu vrei sã dormi cu mine?”, au fost cuvintele pe care Robi i le-a adresat ispitei fãrã remuşcãri. La doar câţiva kilometri distanţã, întrebatã dacã Robi ar înşela-o vreodatã, Medana e sigurã pe ea: „Nu, pentru cã îl cunosc şi ştiu cã nu lasã anumite gânduri sã treacã de o barierã! Îşi doreşte cu orice preţ sã ajungã acolo unde a visat.” Ba mai mult, aceasta a completat „prefer un adevãr care sã doarã, decât sã vãd cum mã minte!”, a mai spus Medana. Din pãcate, pentru Robi lucrurile sunt complet diferite: „Între o mincinã şi un adevãr dureros, aleg minciuna!”, a declarat Robi la testimonial.

„Mi-e dor de ea! Aş sãri peste toate zilele ca sã ajung la ea, sã o cer!”, declara Robi în prima zi petrecutã pe insulã, completând „ãsta e şi motivul pentru care am venit. Am vrut sã fie ceva unic. Vreau sã o cer aici!”. Încet-încet însã, cu cât se apropie de ispitã, cu atât realizeazã cã se îndepãrteazã de planul de acasã. Zilele în care nu a primit nicio veste de pe cealaltã insulã, l-a fãcut pe Robi sã uite de scopul lui în Thailanda, astfel cã dupã aproape zece ani, relaţia sa cu Medana ajunge într-un punct de rãscruce. Dacã vor reuşi cei doi sã îşi pãstreze relaţia şi, mai ales, ce rãspuns va da ispita Deea, invitaţiei lui Robi, telespectatorii vor afla urmãrind cel mai nou episod al incendiarului reality show „Temptation Island – Insula iubirii”, difuzat miercuri, de la 20.30, la Antena 1.