Tendinţe în hairstyling

De: Cătălina Matei / 20.01.2017, 13:47
Tendinţe în hairstyling
Începând din această lună, gama Balmain Paris Hair Couture, parte integrantă a prestigioasei case de modă Balmain Paris şi unul dintre liderii de pe piaţa internaţională de produse pentru îngrijirea părului, sunt disponibile în România prin intermediul magazinelor offline şi online SOLE Luxury Boutique. Întreaga colecţie cuprinde peste 40 de produse de styling şi accesorii, preţurile acestora situându-se între 99,90 lei – 709,90 lei.

SOLE Luxury Boutique, unul dintre cei mai mari retaileri de produse fashion şi de înfrumuseţare, introduce, în premieră pe piaţa locală, gama de produse pentru întreţinerea părului semnată de Balmain Paris Hair Couture.  

Astfel, în portofoliul SOLE se regăsesc atât produse de întreţinere precum fixativ, spumă, ceară, ulei, parfum şi pudră de păr, cât şi accesorii de înfrumuseţare precum ondulator, uscător şi placă pentru îndreptarea părului. Gama Balmain Paris Hair Couture este întregită de alte produse  rafinate, disponibile în ediţie limitată, precum piepteni placaţi cu aur de 24k.

„În urma experienţei noastre am remarcat un potenţial crescut pentru produsele rafinate şi, în mod special, pentru cele dedicate părului. Cunoscând deja profilul cumpărătorului de lux din România, estimăm că anul acesta gama Balmain va reprezenta 50% din totalul vânzărilor din categoria produselor destinate îngrijirii şi întreţinerii părului”, a declarat Angela Tudor, Director al Diviziei de Fashion&Lifestyle a SOLE.

Potrivit acesteia, compania anticipează că printre cele mai solicitate produse se vor regăsi seturile unisex de styling şi îngrijire compuse din 3 până la 5 produse.

În ceea ce priveşte profilul consumatorului, produsele Balmain se adresează în egală măsură părului natural, dar şi celui vopsit, indiferent de textură, întreaga gamă fiind îmbogăţită cu ingrediente deosebite care fac diferenţa şi demonstrează calitatea patrimoniului Balmain. Astfel, cele peste 40 de produse sunt împărţite în 3 categorii: Volum, Hidratare şi Revitalizare.

Tendinţe în hairstyling

Referitor la cele mai recente tendinţe de hairstyling, stiliştii Balmain afirmă că acestea au fost inspirate de femeile puternice de pretutindeni. Look-urile propuse au la bază un concept de fluiditate, redând coafuri cu un aspect umed.

Astfel, părul drept şi buclele bine definite sunt recomandările specialiştilor pentru femei, în timp ce coafurile pentru bărbaţi au fost inspirate de căştile soldaţilor şi se transpun în frizuri dramatice, ce scot în evidenţă textura naturală a părului.

Întreaga gamă de produse şi accesorii Balmain Paris Hair Couture, cu ajutorul cărora se pot obţine look-urile emblematice propuse de prestigioasa casă de modă, au fost lansate în România în prezenţa lui Guido Rieger, International Master Educator în cadrul companiei, şi sunt deja disponibile pe soleshop.ro, precum şi în magazinele SOLE din Bucureşti, Cluj-Napoca şi Baia Mare.