Tendinte in moda

Apropo.ro / 16.03.2006, 17:57
Tendinte in moda
Razvan Ciobanu In primavara-vara 2006 nu se va purta nimic foarte stramt, scurt sau in zona genunchilui. Pantalonul ia forma piciorului, este stramt si lung. Ramane in atentie pentru aceasta vara si pantalonul scurt. Materialele sezonului sunt cat mai naturale, dantela si derivate din

Razvan Ciobanu
In primavara-vara 2006 nu se va purta nimic foarte stramt, scurt sau in zona genunchilui. Pantalonul ia forma piciorului, este stramt si lung. Ramane in atentie pentru aceasta vara si pantalonul scurt. Materialele sezonului sunt cat mai naturale, dantela si derivate din matase. Culorile sunt bazice, nu se poarta cele acide.

Stephan Pelger
Tendintele pentru primavara-vara in colectia mea sunt din nou linii clare, forme feminine si croiuri sofisticate. Accentele sunt redate de pliseuri orizontale care subliniaza formele geometrice. Pantalonii 3/4, boleroul si pantalonii cigarette sunt cateva din piesele vestimentare propuse in colectie.

Materialele sofisticate cum ar fi matasea si casmirul accentueaza calitatea si confortul hainelor. Culorile sezonului sunt alb, negru, bej, mov, caramiziu, bronz. Must-have in acest sezon sunt perlele, reinterpretarea tinutelor din anii ’50, jeansul, camasile albe, pantalonii 3/4, boleroul si pantalonii cigarette.