Tendinte pentru incaltaminte in 2012

Apropo.ro / 10.01.2012, 16:00
Odata cu noul an si cu reducerile din aceasta perioada, apar si primele semne ale tendintelor in moda sezonului de primavara vara 2012.

Anul 2012 se anunta extrem de interesant in domeniul accesoriilor. Tendintele preiau o parte din motivele sezonului in curs, readaptand formele, sub influenta unei palete cromatice deosebite.

1. Varful ascutit este o prezenta confirmata in randul tendintelor in materie de incaltaminte. Sezonul urmator vei avea parte de o defilare a modelelor cu varful ascutit : stiletto clasici, saboti, balerini si sandale, te vor surprinde prin forme extrem de inguste. Spre deosebire de kitten-heel de anul trecut, tocurile sunt de data asta mai inalte si mai groase.

incaltaminte 2012

2. Materialele in nuante metalizate predomina si primavara care urmeaza, iar in vara se vor potrivi perfect bronzului tau. Argintiu si auriu sunt doua culori pe care trebuie sa le incerci anul acesta; sunt atat de actuale si versatile, incat nu ai cum sa dai gres.

pantofi 2012

O pereche de balerini aurii si niste pantaloni scurti din jeans, alaturi de tricoul preferat vor fi ideali pentru tinutele de weekend. In acelasi timp, sandalele ultra inalte metalizate, alaturi de o rochie lunga verde intens vor face senzatie la ocaziile speciale.

Citeste mai multe detalii despre 5 tendinte in incaltaminte in 2012, pe intrefete.ro