Tendinte pentru machiajul primavara/vara 2012

Apropo.ro / 06.01.2012, 17:40
Machiajul pentru primavara/vara lui 2012 suprinde placut. Machiajul trebuie sa evidentieze senzualitatea si naturaletea.

Tendintele in machiaj pentru primavara/ vara 2012 se invart in jurul prezentarilor marilor case de moda in cadrul Fashion Weeks, aflate acum in toi.

Pentru realizarea acestor show-uri de mare rang in lumea modei au participat atat designerii de creatie pe care ii adori, cat si makeup artisti de top ale brandurilor M.A.C, Revlon, Maybelline, Estee Lauder, Hourglass sau NARS.

Sprancene puternic conturate

Trendul sprancenelor puternic conturate revine in forta pentru sezonul primavara/vara 2012.

sprancene

Trendsetterii ne sugereaza nu doar sa pastram linia naturala a sprancenelor, ci si sa le conturam folosind o nuanta de creion de sprancene sau fard camel, pentru a conferi profunzime privirii.

Ten mat – blush delicat

Gina Brooke, director artistic la Hourglass a mizat pe o abordare in ton cu romantismul colectiei din matase si dantela. Acest lucru s-a transpus in machiajul tenului de o naturalete ireala, in contrast cu buzele rozalii si ochii stralucitori.

ten

Tracy Reese propune accentuarea acelui glow de sanatate apeland la un blush in nuanta de piesica, aplicat strict pe pometi.

Accente metalice si pietre pretioase – nuantele primavara/vara 2012

Pentru a sublinia delicatetea convenita a fi trasatura obligatorie pentru machiaj in primavara/vara anului 2012, makeup artistii au apelat la accente metalice, amplasate in coltul intern al ochilor si subtil conturand intreaga pleoapa.

ochi

Alege grena, verde smarald, albastru intens, ametist delicat sau gri inchis pentru un look special pentru primavara/vara 2012.

Citeste mai multe detalii despre tendinte pentru machiajul primavara/vara 2012, pe intrefete.ro