Tendintele urmatorului sezon: tinute gen Scarlett O’Hara

Apropo.ro / 08.07.2008, 08:30
Tendintele urmatorului sezon: tinute gen Scarlett O'Hara
Oscar de la Renta, Erdem și Giambattista Valli s-au inspirat pentru colectiile sezonului urmator din tinutele celebrei Scarlett O'Hara

Designeri celebri precum Oscar de la Renta, Erdem și Giambattista Valli s-au inspirat pentru colectiile sezonului toamna-iarna 2008-2009 din tinutele luxoase ale bine cunoscutei Scarlett O’Hara.

Astfel designerii au pornit de la modelele traditionale de rochii din secolul al XIX-lea si le-au adus in prezent printr-o reinterpretare eleganta, scurtandu-le si alegand materiale moderne si actuale, uni, cu carouri sau cu imprimeuri pretioase, imitand broderii extrem de fine.

Accesoriile au o linie moderna iar elementele florare lasa impresia ca sunt pictate pe materiale.

Oscar de la Renta propune fuste elegente, lungi pana la genunchi dar si paltoane subtiri in nuante de bej, gri, alb si negru dar si violet, mov imperial, verde smarald sau rosu inchis.

Pentru tinutele de seara sunt preferate inseratiile metalice, in nuante de bronz si cupru, dar si auriu sau argintiu.

La Erdem primeaza materialele pretioase, dantelele si broderiile, iar nuantele folosite sunt negru, bleumarin, galben intens, albastru cobalt, rosu sau verde.

Giambattista Valli foloseste imprimeuri florale, ce par pictate sau brodate manual. Colectia acestuia este dominata de culori deschise, feminine dar sunt abordate si tonuri de rosu sau negrul.

Afla mai multe din "In urmatorul sezon se vor purta fuste inspirate de tinutele legendarei Scarlett O’Hara" pe acasatv.ro!

CONCURS: Castiga invitatii la ArtMania Festival 2008!


 

Citeste si:

De unde se imbraca oamenii de afaceri

De unde se imbraca oamenii de afaceri

Dintre cei aproape 300 de clienti ai brandului Scabal, majoritatea isi comanda de ani buni haine personalizate. “Nevoia de diferentiere s-a facut simtita mai ales i…

Bob Sinclair se lanseaza in lumea modei

Bob Sinclair se lanseaza in lumea modei

Dupa ce a cucerit piata muzicala, celebrul DJ Bob Sinclair doreste sa isi incerce norocul si in lumea modei. Acesta a lansat o colectie de tricouri imprimate cu mesaje d…

Jocul zilei

Clipul zilei

Electric Man Claxonatul interzis!
Lupta pentru a deveni cel mai puternic Stickmen din univers Cuvinte cheie: funny claxon speriat masina
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau
Comenteaza trimite pe ym printeaza