Tenorul Costel Busuioc, concert de Crăciun la București

De: Carmen Ulian / 22.11.2014, 14:00
Tenorul Costel Busuioc, concert de Crăciun la București
Costel Busuioc va susține un concert de Crăciun, pe 23 decembrie 2014, la Cinema Patria din București, de la ora 19.00.

Colinde, clinchete de clopoței, luminițe colorate, mirosul fermecător de brad, aroma parfumată a cozonacilor, cadouri speciale, expresii de generozitate și sentimente magice de bunăstare. Toate acestea ne învăluie și ne însoțesc pe întreg parcursul lunii decembrie. Cu toate acestea, întâmpinarea Crăciunului pe acordurile muzicale armonioase, susținute de artiști talentați în cadrul concertelor tematice, a devenit tradiție.

Pe 23 decembrie, iubitorii de muzică cultă sunt invitați la cinematograful Patria pentru a lua parte la concertul dedicat celebrării bucuriei Nașterii Domnului, susținut de Costel Busuioc – tenorul a cărui viață de poveste a surprins România și peisajul muzical internațional al anului 2008.

Sub titulatura „Acasă de Crăciun”, tenorul Costel Busuioc revine în lumina reflectoarelor în acompaniamentul muzicienilor profesioniști ai ALEKSANDER PHILARMONIC ORCHESTRA pentru a-și încânta audiența cu talentul aparte și calitățile vocale dăruite de Dumnezeu, apreciate și evidențiate intens la nivel internațional.

Serata muzicală îi va conecta pe cei prezenți la atmosfersa magică de sărbătoare și îi va introduce în spiritul Crăciunului cu un repertoriu complex, variat, alcătuit din suite de colinde românești, cântece de iarnă, muzică religioasă precum și arii din opere celebre, interpretate magistral în acordurile fine ale instrumentiștilor ALEKSANDER PHILARMONIC ORCHESTRA și a invitaților săi speciali.

Biletele pentru concertul Costel Busuioc -„Acasă de Crăciun” au fost puse în vânzare și pot fi achiziționate de la punctele de vânzare ale agenției Vreau Bilet deschise la Unirea Shopping Center etj.2, cinema Patria, Librăria Eminescu, magazinele EuroGsm precum și online accesând platforma www.vreaubilet.ro.

Prețul unui bilet variază în funcție de categorie, după cum urmează: VIP -138 ron, categoria 1 ( parter) – 92 ron și categoria 2 (balcon) – 69 ron.

afis