Tensiuni diplomatico-gastronomice pe Axa Bucuresti-Chicago-Washington

De: Tanase Dragos - Marian / 21.09.2011, 11:09
Tensiuni diplomatico-gastronomice pe Axa Bucuresti-Chicago-Washington
Saptamana trecuta, atat eu, cat si restul comunitatii noastre ne-am pregatit intens de vizita presedintelui roman, probabil cel mai important eveniment al anului in diaspora romaneasca din America dupa concertul superextraordinar al unui nepot de fin de-al cumnatei lui Florin Salam si egalul Vasluiului la Roma. (Silviu Brizu / Chicago)

Inca de pe la inceputul saptamanii am facut pregatiri, am sters de praf in frigider, am spalat toate cartile din biblioteca si am pus perdelute portocalii la masina, dar pentru a nu fi prins pe picior gresit, am vopsit cauciucurile verzi, in caz ca pana la urma se aproba la partid schimbarea.

Cum nu-ti intra in fiecare zi in casa un sef de stat, am zis sa-mi ies din rutina si sa nu ma zgarcesc, astfel ca am cumparat doar alimente neexpirate, mai putin un borcan de maioneza care batea in verde, dar pe care l-am luat mai mult ca sa arate bine in poza, ca stiam ca la ficatul lui nu se apuca sa manance grasimi.

Din pacate, tot programul a fost dat peste cap de bagaciosul ala de Obama, care, cum l-a vazut pe Base pe acolo, s-a insinuat el imediat, bagandu-se in seama, sa-l invite pe la el, alea-alea, ca el are casa mai mare, mai alba, mai etc.

Citeste intreaga poveste, in „Jurnalul unui roman in state, in criza si in buda”, pe Kamikazeonline.ro