Tensiunile cresc pe „Insula iubirii”, iar conflictul dintre unele concurente şi ispitele feminine devine unul violent

De: Alexandra Necsoiu / 15.05.2017, 11:58
Tensiunile cresc pe „Insula iubirii”, iar conflictul dintre unele concurente şi ispitele feminine devine unul violent
Spiritele se încing pe „Insula iubirii” în episodul de luni, 15 mai, de la ora 20:30, la Antena 1. Unul dintre cele mai tensionate momente va fi cel al blocării ispitelor, când atitudinea unor concurente faţă de ispitele feminine va stârni un val de indignare şi un schimb foarte dur de replici. În postura de prezentator şi moderator, Radu Vâlcan va fi nevoit să sancţioneze comportamentul Dianei, pe care în cele din urmă o va da afară de la ceremonie. Ce va spune aceasta şi cum îşi va justifica ieşirile, telespectatorii vor vedea în cel de al treilea episod al emisiunii. De asemenea, întâlnirea dintre Nicoleta, ispita căreia Ben îi acordă atenţie şi Diana se va transforma într-un conflict deschis.

 

Concurentele vor putea trage cu ochiul la ceremonia în care partenerii lor vor lua decizii în privinţa ispitelor masculine. Aurel va face o remarcă care o va deranja foarte mult pe Alexandra şi o va face să fie foarte retrasă, pentru tot restul zilei. Ce anume va spune acesta şi de ce o afectează atât de tare pe Alexandra, fanii emisiunii vor afla tot luni, la Antena 1, de la ora 20:30.

            Seara va aduce pe cele două insule o atmosferă foarte diferită. În timp ce insula fetelor se pregăteşte pentru o petrecere tematică într-o stare de tensiune, pe insula băieţilor lucrurile sunt mult mai relaxate. Aici senzualitatea pluteşte în aer, mai ales că aceştia, însoţiţi de ispite, vor face, o vizită în cartierul plăcerilor, Red Light District, pentru prima dată în  emisiune.

Nici din această ediţie nu va lipsi ceremonia focului, creată special pentru Alexandra. Ea va primi răspunsuri la întrebările care o macină, în imaginile pe care Radu i le va arăta cu şi despre Aurel. Ce decizie va lua aceasta şi cum va reacţiona după discuţia cu Radu, telespectatorii vor vedea în episodul de luni seară.