Teo a cîștigat 3 milioane punînd benzina

Apropo.ro / 08.07.2002, 15:48
Teo   a cîștigat 3 milioane punînd benzina
În vara aceasta, începînd cu 12 iulie, vedetele ajung la fundul sacului... Teo se va muta cu tot cu cafenea și cu Tanța la mare pentru a savura din plin imaginea unor vedete fara nici un ban în buzunar. În fiecare ediție a emisiunii "Teo și vedete cu sacul", difuzata de PRO


În vara aceasta, începînd cu 12 iulie, vedetele ajung la fundul sacului… Teo se va muta cu tot cu cafenea și cu Tanța la mare pentru a savura din plin imaginea unor vedete fara nici un ban în buzunar. În fiecare ediție a emisiunii „Teo și vedete cu sacul”, difuzata de PRO TV în fiecare vineri, cîte trei staruri autohtone vor fi duse pe litoral și lasate fara nici un ban, fara nici o posibilitate de cazare sau masa.

Zi de zi, timp de o saptamîna, ele trebuie sa se descurce cumva sa faca rost de bani, sa manînce și sa gaseasca un loc unde sa doarma. Concurenții pot face aproape orice pentru a cîștiga bani, dar nu au voie sa se împrumute sau sa apeleze la cunoscuți, iar orice dovada de imaginație și creativitate poate cîntari în final mai mult decît banii. La sfîrșitul celor șase saptamîni de concurs, vedeta care a strîns cea mai mare suma de bani decide și destinația întregii sume strînse de cele 18 vedete participante.

– Daca ai fi tu invitata, cum te-ai descurca?
Am trait deja experiența asta cînd am filmat promo-ul emisiunii. Am cerșit, le-am cerut bani oamenilor… M-am dus la un grup de oameni mai în vîrsta și le-am spus: „Daca va cînt din CopiluÂ’ Minune, îmi dați bani?” Ei mi-au raspuns ca nu prea ar fi pe gustul lor, în schimb ar prefera ceva de la Hi-Q, așa ca am început: „Sufletul meu a ramas, a ramas la tine/Inima mea…”. Apoi m-am dus la un cuplu care juca badminton și le-am cerut 70.000 ca sa joc și eu cu ei, am servit la un restaurant, am spalat vasele la un alt restaurant, am pus benzina la o benzinarie. Un domn chiar mi-a dat o suta de mii ca sa-i achit nota la benzina. La sfîrșitul filmarilor strînsesem deja cam 3 milioane de lei.

– Dar în viața reala, la care dintre calitațile tale ai apela daca te-ai lasa de televiziune? Ai talente de care înca nu te-ai folosit?
Nu, la 35 de ani, cîți am eu, pot spune ca mi-am folosit toate talentele pe care le posed: am cîntat, am dansat, am vorbit, am privit galeș, am dat tot ce am avut eu mai bun. Daca ar fi sa ma las de televiziune, mi-ar placea la nebunie sa lucrez la o companie de telefonie mobila, pentru ca știu sa vorbesc cu oamenii.

– Care e rolul Tanței în emisiune?
Același ca și în cafenea; ea trebuie sa aiba grija de invitați si sa se bage în vorba, dupa cum îi sta în obicei.

– Ce efect are marea asupra ta?
Ma liniștește, dar îmi face și pofta de mîncare.

– Cum ai convins vedetele sa vina la show? Ce le-ai promis? Exista lucruri care nu li s-au dezvaluit de la început?
Toate vedetele au venit din generozitate. Nu le-am promis nimic în mod special, însa au intuit din primul moment imensa mulțumire pe care o vor avea în momentul în care vor dona banii adunați.

– Ai posibilitatea sa-i sfatuiești pe concurențI, sa le dai idei? Daca da, ce le-ai spune?
Eu n-am voie sa le dau sfaturi, dar aș vrea sa le spun un singur lucru: sa se duca la oameni simpli, obișnuiți, nu la cei care par înstariți. Din scurta mea experiența am observat ca oamenii obișnuiți sînt mult mai dornici sa daruiasca, sa ofere fara nici un fel de reținere ajutorul.

– Mizezi pe faptul ca marea și vara dau o stare de spirit speciala?
Nu, mizez pe generozitatea celor care cer și pe înțelepciunea celor care ofera. Nu cred ca anotimpul este un atu al acestei emisiuni. Din contra, probabil ca am fi adunat mai mulți bani daca emisiunea ar fi fost difuzata iarna, în apropierea Craciunului, cînd oamenii sînt mult mai sensibili decît vara, la mare.

– Ai timp în emisiune pentru celebrele tale vorbe de duh?
Sper din tot sufletul sa am timp. Daca nu, le voi da la presa (rîde).

– Cu ce îțI umpli timpul în afara de emisiune?
Ma duc la o sala de sport.

– Cînd o sa-ți iei o vacanța adevarata? Cît ar dura daca ar depinde numai de tine? Unde ai petrece-o?
Nu știu sigur, dar nici nu ma intereseaza. Vacanțele sînt inutile, nu-mi plac de loc. Sînt o perioada de timp în care trebuie sa te distrezi, ești obligat sa te relaxezi și sa te simți bine, iar eu nu pot sa fac asta la comanda și în spațiul alocat… Pe de o parte eu sînt un om cu tabieturi, îmi place sa știu ca am un program anume, ca la o ora anume trebuie sa plec la serviciu. E reconfortant sa știi ca în fiecare zi trebuie sa faci ceva, iar în vacanța nu se întîmpla asta niciodata.

Cristina Popov, Andreea Groza

PRO TV Magazin

Tags: