Teo, ce-ai facut în ultimii 5 ani?

Apropo.ro / 17.10.2005, 13:32
Teo, ce-ai facut în ultimii 5 ani?
Cea mai placuta zi pe platou în aștia 5 ani? Cea mai placuta zi a fost aceea cand am împlinit un an de Pro TV și ne-a chemat domnul Sârbu sa mancam tort, iar eu am primit și o camera a mea în care sa locuiesc cand sunt în Buftea. Ziua de ghinioane absolute în cei cinci

Cea mai placuta zi pe platou în aștia 5 ani?

Cea mai placuta zi a fost aceea cand am împlinit un an de Pro TV și ne-a chemat domnul Sârbu sa mancam tort, iar eu am primit și o camera a mea în care sa locuiesc cand sunt în Buftea.

Ziua de ghinioane absolute în cei cinci ani?

Zilele de ghinioane absolute sunt zilele în care scormonesc dupa propria personalitate, uit cum o cheama pe trupa cea noua pe care am chemat-o s-o lansez și ma întreb, vorba cantecului, „Ce caut eu în viața mea?/De ce-am venit sa-mi tulbur liniștea?”

Ce alte formate ți-ar mai placea sa încerci? Ce n-ai vrea sa faci în ruptul capului!

Mi-ar placea sa încerc un format foarte, foarte liber, un fel de „late night show”, dar nu într-un decor clasic, în care eu sa stau la birou și invitații pe fotolii în fața mea. Mi-ar placea sa vorbesc despre lucruri despre care acum nu pot sa vorbesc decat pe jumatate, lucruri pe care le face toata lumea, dar nimeni nu vorbește despre ele. Emisiunea pe care n-aș face-o în ruptul capului este matinalul. Matinal n-aș face decat pe niște bani pe care nu și i-ar permite nimeni.

Ti-ai mai schimbat parerea despre casatorie sau ai ramas la fel de neînduplecata?

Daca stau sa ma gandesc bine, eu sunt maritata de foarte mult timp. Singurul lucru pe care mi-l doresc este sa nu mi se ia ceea ce am.

Afla mai multe despre Teo numai din

Tags: