Teo, nunta in stilul anilor ’20 la Buftea

Apropo.ro / 03.06.2012, 08:37
Teo, nunta in stilul anilor '20 la Buftea
Pe 2 iunie, chiar in ziua in care a implinit 43 de ani, Teo Trandafir a facut nunta cu iubitul ei, Constantin Iosef, in cadrul unei ceremonii la Buftea. "Este cel mai fericit moment din viata mea", a spus Teo Trandafir despre nunta ei. Iata meniul si invitatii de la nunta.

Teo Trandafir a mărturisit că povestea de dragoste dintre ea şi Constantin Iosef a început pe Facebook şi şi-a dorit de la bun început să aibă o nuntă mică, alături de apropiaţi. „Este un bărbat senzaţional, care nu a apărut în presă niciodată şi pe care nu îl interesează asta. M-a cerut în căsătorie nu după multă vreme. A fost o surpriză. Nu mi-e frică, dar am emoţii”, a declarat Teo.

Nunta lui Teo Trandafir cu Constantin Iosef a avut loc sâmbătă, la Buftea, într-un cadru intim. La dorinţele mirilor, cununia religioasă s-a desfăşurat în aer liber, în apropierea cortului, chiar pe pajiştea de la Buftea.

Decorul din cortul de nuntă este unul de vis, elegant, romantic, de care s-a ocupat exclusiv naşa lui Teo Trandafir, împreună cu firma ei de evenimente, iar organizarea nunţii este un cadou de ziua lui Teo. Printre invitatii la nunta lui Teo Trandafir s-au numarat Mircea Badea si Carmen Bruma, Nuami Dinescu (Tanta), Dan Teordorescu, solistul de la Taxi. Naşii de cununie au fost Romeo Dediu (chitarist Holograf) şi soţia acestuia, Claudia Dediu, care este şi organizatoarea întregului şir de evenimente.

Holograf, Taxi, Mircea Baniciu, dar şi Mihai Mărgineanu au întreţinut atmosfera pentru invitaţi. Decorul a fost şi el o surpriză pentru Teo, în nuanţe de roz prăfuit şi alb, păstrând acelaşi aer al anilor ’20. Din meniul tradiţional nu au lipsit sărmăluţele şi purceluşii la proţap. Tortul a fost şi el pe gustul miresei: de ciocolată şi fructe de pădure.

„Rochia de mireasă e frumoasă, îmi place foarte mult. Are două părţi: în partea de sus este simplă, iar în partea a doua are un fel de fotă. Voi avea şi o a doua ţinută. Voi avea o rochie de mireasă şi o rochie şi de mai mireasă!”, a spus Teo.

În ceea ce priveşte luna de miere, vedeta a anunţat că o mai amână puţin, deoarece în perioada imediat următoare are multe treburi de finalizat.

„E un tip extraordinar, cu foarte mult umor. Îl iubesc şi îl respect foarte tare pentru faptul că e în stare să fie cu doamna Teo. Este singurul bărbat din viaţa mea care a ştiut cu claritate şi cu blândeţe încă de la început ce vrea să facă, restul au abandonat sau le-a fost teamă”, a povestit Teo despre sotul ei, Constantin Iosef, cu care a facut ieri nunta.