Teo revine în televiziune! E poliţistă în ”Pariu cu viaţa” (poze)

De: Mioara Tronaru / 09.01.2012, 12:04
Teo revine în televiziune! E poliţistă în ”Pariu cu viaţa” (poze)
Anul trecut, pe vremea aceasta, Teo Trandafir era în spital, cu probleme grave de sănătate. Acum, Teo acceptă o noua provocare – actriţă în serialul ”Pariu cu viaţa”, în rolul unei poliţiste moldovence.

Teo mărturiseşte că apariţia în serialul de la PRO TV înseamnă pentru ea însăşi un pariu cu viaţa. „La 43 de ani, mă reinventez ca om, dacă-mi iese chestia asta mă declar fericită. Amuzant sau nu, rolul meu din mi se potriveşte foarte bine, asta e de fapt marele meu pariu, am fost un realizator de emisiuni bun, mi s-a spus de-a lungul anilor că pot face film, însă marele pariu al vieţii mele este ca, la jumătatea vieţii mele, să descopar că pot fi şi altcineva”, spune vedeta TV.

În serialul „Pariu cu viaţa”, Teo Trandafir va juca rolul Zanei Crăciun, şefa lui Gică (Radu Gabriel) şi a Tănţicăi (Elvira Deatcu), o poliţistă venita de la Iaşi în Capitală care face furori cu accentul ei. „Există o singură lege, legea mea, şi nu mă interesează de bunul simţ, rolul meu este un vector de umor foarte puternic. Deunăzi mi-a spus o actriţă, pe care o întrebam dacă e bine, că eu fac un personaj atunci când toată lumea se aştepta să o joc pe Teo. Însă cu regizorul Iura Luncaşu lângă tine nu ai cum să o dai în bară. Vine şi-ţi zice încă o dată ce ai de făcut, este cel mai frumos, deştept şi minunat om pe lumea asta, singurul lui defect este că este însurat”, spune amuzată Teo.
Teo a intrat perfect în atmosfera de la filmări şi se bucură de atenţia şi grija tuturor celor din echipă.”La filmări nu există actor, regizor, maşinist, luminist care să treacă pe lângă mine şi să nu mă întrebe dacă mi-e foame, sete sau sunt obosită. Mie îmi este atât de uşor pentru că toată lumea are grijă de mine, asta mă obliga să nu mă încurc, filmez atât cât pot, nu mi s-a cerut să fac mai mult, e şi o super atmosferă acolo”, mărturiseşte Teo.

Acasă, Teo Trandafir are un fan înfocat al serialului, pe fiica ei, Maia, căreia i-a promis că o să o ia la filmări să-şi cunoască favoriţii din LaLa Band. „Maiei îi place foarte tare Andrei din LaLa Band şi, dupa episodul de Crăciun, i-a plăcut atât de mult transformarea Sarei, încât a devenit personajul ei favorit.”
Din 6 februarie, în fiecare luni, de la 20.30, „Pariu cu viaţa” revine cu un nou sezon, cu o Teo Trandafir într-o postură inedită, la PRO TV.