Teo si Liviu Varciu, impreuna de Craciun

De: Nicoleta Nicolae / 16.12.2013, 08:00
Teo si Liviu Varciu, impreuna de Craciun
Teo si Liviu Varciu vor fi gazdele emisiunii speciale de Craciun, la Kanal D!

Teo Trandafir si Liviu Varciu le vor spune “Craciun fericit!” telespectatorilor intr-o emisiune de sarbatoare: “Imi place sa-ti multumesc!”. 

Invitat in emisiunea “Teo Show” de joi, 12 decembrie, Liviu Varciu a dezvaluit surpriza pe care impreuna cu Teo le-a pregatit-o telespectatorilor, si a marturisit ca anul acesta isi va petrece sarbatorile alaturi de Teo, in platoul emisiunii “Imi place sa-ti multumesc!”.

“Uitam sa facem lucrurile astea marunte. Sunt o gramada de doamne de la supermarket care iti fac ziua frumoasa, iti zambesc si-ti spun >. Daca tu le-ai intoarce acel multumesc, sau daca le-ai multumi pentru ca ti-au zambit, cu siguranta ai pleca acasa mai vesel si mai implinit”, a spus Liviu Varciu.!>

“Asa de frumos ai spus, ca ma cer cu tine de Craciun. As dori sa facem Craciunul impreuna, tu vrei?”, i-a spus Teo.

Liviu Varciu a adresat, in direct, la Teo Show, un mesaj emotionant mamei sale: “Ii multumesc mamei mele, pe care o iubesc si o respect. Pentru mine este eroina mea! Te iubesc si iti multumesc pentru toate zilele frumoase pe care mi le dai de cand m-am nascut. Multumesc, mama!”, a declarat Liviu Varciu.