Teo Trandafir a aflat din presă despre divorț

Apropo.ro / 18.12.2012, 13:00
Teo Trandafir a aflat din presă despre divorț
Teo Trandafir a dezvăluit că a aflat din presă despre divorțul de Constantin Iosef. Pronosticul psihologilor că o căsătorie survenită în urma unei relații pe internet are șanse mari să eșueze s-a adeverit.

Teo Trandafir a mărturisit că a aflat din presă că se desparte de Constantin Iosef, căci cel care i-a fost soț timp de șase luni de zile nu o anunțase personal.

Noi nu am avut niciun fel de discuție în contradictoriu. El a părăsit România acum 23 de ani și când s-a întors nu a mai găsit-o la fel. Eu cred că pe el l-a obosit foarte tare lipsa copiilor lui. Părinții lui au fost părinți și pentru mine, el are o familie superbă„, a spus Teo la CancanTV.

Constantin Iosef „Nu mai este cale de întoarcere”

Constantin Iosef , 43 de ani, a declarat presei că ei s-au despărțit încă din 8 decembrie: „Da, ne-am despărțit din 8 decembrie. Dacă asta s-a văzut, acesta este adevărul. Ce să ascund, viața? Nu sunt genul. Nu cred că mai există șanse de împăcare. Sincer, pentru mine nu mai este cale de întoarcere. Încă nu știu ce o să fac. Momentan, rămân aici. Voi face sărbătorile aici, cu părinții mei și cu surorile mele. Apoi, nu știu dacă voi rămâne în România sau voi pleca în Franța„.

teo

Teo și Iosef s-au căsătorit în urmă cu 6 luni

Teo a încercat să îi explice și fiicei sale Maia situația lor conjugală: „Eu și Maia facem o echipă, i-am explicat că nimeni nu a făcut nimic josnic, că pur și simplu s-au luat niște decizii și că noi două trebuie să fim o fămilie. Nu veți auzi niciodată vreun cuvânt rău de la mine despre soțul meu. El este un om care a făcut tot ce a putut, a dat atât cât a putut. Legat de faptul că joacă poker, vreau să vă spun că sunt foarte mândră de el pentru că este un adversar redutabil. Dacă ar fi sa o iau de la început, aș face-o la fel„.

Destrămarea unei căsătorii survenite în urma unei relații pe internet are șanse de 60 la sută să se destrame, susțin psihologii.

Acest lucru se pare că este valabil și în cazul lui Teo Trandafir care s-a căsătorit cu un bărbat pe care l-a cunoscut prin intermediul Facebook.

Psihologul Hanibal Dumitrașcu spune: „Statisticile din Marea Britanie arată că aproape 60% din cuplurile care s-au format pe internet și și-au concretizat relația au divorțat. Facebook-ul, ca întregul internet, înseamnă o realitate virtuală, nu presupune o interacțiune directă între cei care corespondează. De aici până la a-ți crea o imagine eronată, dacă nu chiar totalmente falsă despre celălalt, un fel de bovarism ficțional, nu e decât un singur pas. Dacă «relația» de pe Facebook nu e însoțită rapid de o interacțiune directă, posibilitatea de a se lega o relație falsă e foarte mare„.

Să fie oare ceva adevăr în aceste studii sau să fie vorba de o simplă coincidență în cazul lui Teo?