Teo Trandafir s-a căsătorit! Primele imagini cu rochia de mireasă

De: Gabriela Voicu / 03.06.2012, 13:19
Teo Trandafir s-a căsătorit ieri, de ziua ei, cu Constantin Iosef, pe malul lacului Buftea.

Vedeta de televiziune Teo Trandafir s-a căsătorit ieri, de ziua ei, cu iubitul său, Constantin Iosef, în cadrul unei ceremonii intime, care a avut loc la Buftea.

Teo Trandafir a mărturisit că povestea de dragoste dintre ei a început pe Facebook și și-a dorit să aibă o nuntă mică, alături de apropiați.

Mireasa a avut un buchet făcut din orhidee și lăcrămioare, iar verightele au fost aduse de fiica Teodorei Trandafir, Maia.

„Este un bărbat senzațional, care nu a apărut în presă niciodată și pe care nu îl interesează asta. M-a cerut în căsătorie nu după multă vreme. A fost o surpriză. Nu mi-e frică, dar am emoții”, a declarat Teo pentru Acasă TV.

Decorul din cortul de nuntă a fost de vis, elegant, romantic. De el s-a ocupat exclusiv nașa lui Teo Trandafir, alături de firma ei de evenimente, iar organizarea nunții a fost un cadou de ziua lui Teo, despre care vedeta nu știa absolut nimic, ea declarând la un moment dat că va fi doar musafir.

Și muzica a fost o surpriză: Holograf, Taxi, Mircea Baniciu, dar și Mihai Mărgineanu au întreținut atmosfera pentru invitați.

Vezi mai multe poze

„Rochia de mireasă e frumoasă, îmi place foarte mult. Are două părți: în partea de sus este simplă, iar în partea a doua are un fel de fotă. Voi avea și o a doua ținută. Voi avea o rochie de mireasă și o rochie și de mai mireasă!”, spunea Teo înainte de nuntă.

În ceea ce privește luna de miere, vedeta a anunțat că o mai amână puțin, deoarece în perioada imediat următoare are multe treburi de finalizat.

Vedeta de televiziune și fost deputat Teo Trandafir are o fetiță adoptată, Maia, în vârstă de opt ani.