Teo Trandafir se mărită, azi, chiar de ziua ei

De: Gabriela Voicu / 02.06.2012, 16:32
Teo Trandafir și Constantin Iosef se căsătoresc azi, pe malul lacului Buftea, chiar de ziua vedetei. Teo împlinește 44 de ani!

UPDATE 15.47: Până la această oră, la Media Pro au venit doar angajații și au fost aduse instrumentele pentru orchestră.

Astăzi vremea ține cu Teo Trandafir. Meteorologii au anunțat vreme frumoasă, cu 27-28 de grade Celsius. La ceremonie va participa și duhovnicul vedetei. Realizatoarea TV va păstra numele primului soț, Trandafir. „Voi păstra numele Trandafir și îl voi adăuga și pe cel al lui Constantin, respectiv Iosef”.

ȘTIRE INIȚIALĂ‚: Teo și alesul inimii ei, Constantin Iosef, se căsătoresc, astăzi, chiar în ziua în care vedeta împlinește 44 de ani.

Ambele ceremonii, atât cea civilă, cât și cea religioasă, vor avea loc în incinta Studiourilor Media Pro, pe malul lacului Buftea.

Teo și Constantin

Cununia civilă va fi oficiată de primarul din Buftea, iar cea religioasă, de un preot de la o biserică din același oraș.

Atât rochia de mireasă, costumul ginerelui și ornamentele din cortul de la Buftea, vor avea aerul anilor ’20.

Teo va purta la nuntă două rochii. Pe una o va purta la cununia civilă și la cea religioasă, iar pe cea de-a doua la petrecerea din cort.

Rochiile sunt crem și sunt realizate în stilul ArtDeco al anilo ’20, de Liza Panait. Costumul ginerelui, cu redingotă, a fost creat de Alexandru Ciucu.

Teo Trandafir (Foto: Hepta)

Cei peste 150 de invitați se vor distra pe muzica live asigurată de Holograf, Taxi, Mircea Baniciu și Mihai Margineanu.

De nuntă s-a ocupat Claudia Dediu, soția chitaristului de la Holograf, Romeo Dediu. Ei sunt chiar nașii de cununie ai perechii Teo Trandafir-Constantin Iosef. Alegerea nu a fost întâmplătoare, lui Romeo și Claudiei făcându-le cunoștință Teo, în urmă cu 12 ani.