Teo Trandafir se mărită vara aceasta!

De: Mia Nicolescu / 18.03.2012, 11:42
Teo Trandafir se mărită vara aceasta!
Teo Trandafir se căsătorește în acest an, într-un loc special amenajat pe malul lacului de la Buftea, în incinta studiourilor Media Pro.

Problemele de sănătate cu care s-a luptat Teo Trandafir (43) în ultimul an au determinat-o să se gândească mai mult la viața ei și să-și concentreze atenția pe propria persoană, lăsând cariera pe planul doi.

După ce și-a dat demisia din Parlament, Teo s-a ocupat mai mult de fetița sa, Maia (8), iar acum intenționează să-și întemeieze o familie.

Surse susțin că vedeta a decis să se căsătorească în vara acestui an și să facă o nuntă frumoasă pe malul lacului de la Buftea, în incinta studiourilor Media PRO. Deși în ultimii ani presa a scris despre o relație între Teo și colegul ei Marian Teodorescu, cei doi nu au recunoscut că ar fi împreună.

Surse din apropierea vedetei de televiziune susțin că Teo și-a întâlnit marea iubire, chiar ea a mărturisind că bărbatul care a convins-o să-și pună pirostriile este capabil să aducă fericire în viața ei și a micuței Maia.