Teo Trandafir si fiica sa, Maia, se bucura impreuna de sosirea Craciunului (Video)

Apropo.ro / 22.12.2011, 12:40
Teo Trandafir si fiica sa, Maia, se bucura impreuna de sosirea Craciunului (Video)
Teo Trandafir vorbeste, intr-un interviu pentru AcasaTV, despre sarbatorile care bat la usa si despre sustinerea pe care o primeste din partea Maiei, fiica sa.

Teo Trandafir a acordat un interviu pentru „Povestiri Adevarate” de la AcasaTV, unde si-a deschis pentru prima data sufletul in fata publicului de la perioada neagra prin care a trecut.

Teo a trecut prin momente de cumpana ale vietii sale, lunile chinuitoare petrecute la spitalul din Viena. Medicii ii spusesera ca are sanse de supravietuire de sub 5%.

Teo Trandafir a invatat sa mearga din nou si sa vorbeasca din nou. Cel mai mare sprijin l-a avut din partea fiicei sale, Maia, copila care vorbeste ca un om mare cu Teo si care stie sa o motiveze sa mearga mai departe.


Teo Trandafir vorbeste despre ce i-a dat putere sa mearga mai departe cand nu mai vedea nicio sansa de salvare – FOTO&VIDEO pe www.acasatv.ro

Maia este sufletul de care Teo avea nevoie, dar si motivul pentru care fosta prezentatoare de televiziune are pentru ce sa lupte.

Teo Trandafir isi va petrece sarbatorile alaturi de Maia si de prieteni apropiati. Desi se au una pe cealalta, in anumite momente ele simt lipsa unei a treia persoane, unui cap de familie, care poate fi un tata si un sot bun si iubitor.