Teo Trandafir, traumatizată de glumele făcute de Cârcotaşi: “Am fost taxată rău pentru greutatea mea”

De: Cătălina Matei / 02.06.2016, 15:41
Teo Trandafir, traumatizată de glumele făcute de Cârcotaşi: “Am fost taxată rău pentru greutatea mea”
Teo Trandafir împlineşte 48 de ani şi se mai bine ca niciodată. A reuşit să slăbească şi să treacă peste greutăţile pe care le-a întâmpinat din cauza faptului că arăta “neconform” pentru societatea aceasta.

 Într-un interviu acordat ziarului Adevărul, vedeta a mărturisit că a fost extrem de afectată de răutăţile şi glumele grobiene făcute pe seama greutăţii ei.

“În cazul meu este o situaţie specială pentru că în timpul tinereţii eu am fost ocupată să fiu bătrână. Aveam mulţi ani în plus, multe greutăţi în plus, multe kilograme în plus, multe speranţe în minus. Am început prin a fi bătrână, e trist. Dacă stau să mă gândesc, tinereţea a trecut pe lângă mine ca un fel de povară, dar romanţa românească „dă-mi, Doamne, anii tinereţii şi mintea mea de acum“ la mine se aplică. Sunt în forma mea fizică maximă. Am înţeles cum se joacă jocul, am înţeles de la început ce nu trebuie să fac şi am pornit în acest joc ştiind că nu tot ce zboară se mănâncă. E foarte complicat să trăieşti în societatea asta arătând neconform. O dată pentru că societatea te presează să arăţi ca ea şi în al doilea rând pentru că îţi este foarte greu să te adaptezi şi să treci de acele priviri.

Acum nu mă mai afectează, dar la început a fost îngrozitor, a fost un coşmar. Nu am să uit cum doi actori, pe care nu îi voi ierta niciodată, au făcut un cuplet în care Mircea (Mircea Badea – n.red.) îmi aducea nişte trandafiri într-o cutie albă, foarte frumoasă, doar că în loc de trandafiri erau cârnaţi. Nu am să uit niciodată glumele grobiene, la „Cârcotaşi“ eu eram întotdeauna jucată de Mistreţu’. Sigur că nu ar fi putut să mă interpreteze o Bebeluşă şi nici nu am pretins vreodată acest lucru, dar mi s-a părut peste orice limită, mai ales că niciodată nu m-am dat altceva decât sunt. Nu e ca şi cum am zis vreodată că eu sunt Zsa Zsa Gábor a televiziunii din România, dar nu înţeleg de ce a trebuit să fiu atât de rău taxată pentru greutatea mea. Chiar m-am întrebat, când am slăbit prima dată, în 2001: „Bun, dacă nu o să mai fiu grasă, ce vor mai spune? Probabil vor trece la următorul nivel: eşti proastă! Perfect!“

„În trecut nu am reuşit niciodată să nu mă las afectată. Dar în momentul ăsta nu mai e cazul, pentru că am greutatea optimă pe care trebuie să o aibă un om, nici măcar un kilogram în plus sau în minus faţă de calculele pe care le fac nutriţioniştii pe hârtie”, a declarat Teo Trandafir.