Teo Trandafir va fi operata din nou la AKH

Apropo.ro / 21.08.2011, 14:23
Teo Trandafir va fi operata din nou la AKH
Teo Trandafir trebuie sa se reintoarca la clinica AKH din Viena pentru a fi supusa unei noi interventii chirurgicale.

Teo trandafir va fi nevoita in curand sa se intoarca la clinica AKH din Viena, pentru a suferi o noua intrventie chirurgicala. Din fericire, nu este vorba despre o recidiva a pancreatitei, din cauza careia a stat internata in clinica din Austria timp de trei luni, ci despre o interventie chirurgicala minora pentru indepartarea unor eventratii ce apar de obicei persoanelor care au fost operate.

„Medicii mi-au spus ca este o interventie minora si ca aceste eventratii, adica umflaturile care apar in urma operatiilor, sunt normale, daca se poate spune asa. Adica, in general, exista posibilitatea sa apara la pacientii care au fost operati. Mi-au aparut si mie. Este de preferat sa merg tot la Viena si sa ma las din nou pe mana chirurgului care m-a tratat”, a declarat Teo.

Vedeta considera noua irventie un fleac, in comparatie cu interventiile suferite la inceputul anului. Aceasta a tinut sa-si linisteasca fanii, declarand chiar ca se pregateste de a pleca in vacanta pe litoral, impreuna cu fiica sa, punand interventia chirurgicala pe un plan secund.

Din pacate, din cauza aceste operatii, sansele ca Teo sa se reintoarca la catedra, in cadrul Scolii de Televiziune, au scazut considerabil.