Teo Trandafir: „Vreau sa ma intorc la televizor”

Apropo.ro / 17.10.2011, 13:00
Teo Trandafir:
Teo Trandafir ii duce dorul televiziunii. Aceasta si-a exprimat dorinta de a reveni pe sticla, cat de curand. Vedeta tv si-a exprimat parerea si fata de accidentul lui Serban Huidu.

Fost prezentatoare de televiziune Teo Trandafir isi doreste sa revina in televiziune, pentru ca asta stie ea sa faca cel mai bine, dupa cum isi motiveaza chiar ea afirmatiile.

Vreau sa ma intorc la televizor pentru ca nu stiu sa fac altceva mai bine. As vrea sa ma intorc in televiziune, dar nu stiu ce as putea face, pentru ca eu sa-l urmaresc pe unul sau pe altul cu masina ca se plimba prin ploaie sau cine cu cine s-a pupat mi-e foarte greu. Poate se inventeaza o nisa si pentru dromaderi”, a comentat Teo cu ironie in emisiunea „Punctul de intalnire” de la Antena3.

Teo Trandafir a aflat cu durere de accidentul provocat de Serban Huidu. Aceasta este alaturi de el, si crede ca ceea ce i s-a intamplat nu este vreun ghinion, ci o mare nenorocire.

„Foarte multa lume vorbeste despre ghinion cand vine vorba despre Serban. Eu zic ca nu este ghinion, ci este o nenorocire. Serban a facut greseli, din acelasi motiv pentru care toti facem greseli. A crezut ca lui nu i se poate intampla„, spune Teo.

Ca si mine, el a crezut ca poate. Si eu am crezut ca pot sa ridic o sacosica, dar nu am putut. Il inteleg„, a mai declarat Teo.