Teodora Butuc a gustat carne de cangur în Malta

De: Mioara Tronaru / 17.08.2011, 11:21
Teodora Butuc a gustat carne de cangur în Malta
Deşi a ales destinaţia de vacanţă pe ultima sută de metri, cu doar două zile înainte de a intra în concediu, Teodora Butuc, corespondentul Ştirilor PRO TV, a făcut o alegere cum nu se putea mai potrivită: Malta.

Pe lângă lenevit la plajă, Teodora Butuc a încercat în această vacanţă o mulţime de lucruri noi. „Am mâncat pentru prima dată cangur. Am văzut cum se colectează sarea de mare în mod natural, am învăţat cum se fac roşiile uscate, care îmi plac atât de mult. Am stat la plajă pe un nisip arămiu cum nu am mai văzut şi tot pentru prima dată am intrat într-o catacombă”, a dezvăluit corespondentul Ştirilor PRO TV.
Dornici să vadă cât mai multe locuri noi, Teodora butuc şi soţul au profitat de destinaţia aleasă şi au mers în foarte multe excursii. „Am văzut un loc numit Laguna Albastră, unde apa avea nişte culori extraordinare şi era de o limpezime încât vedeai peştişorii înotând în bancuri pe lângă tine. Am vizitat şi o insulă din apropiere, numită Gozo, unde am văzut un templu foarte vechi, construit în stâncă, acum 5000 de ani”, povesteşte Teodora Butuc.