Teodora Calagiu lansează piesa „Cântă a meu doru”, în limba armânească

Redacția / 02.03.2019, 13:43
Teodora Calagiu lansează piesa „Cântă a meu doru”, în limba armânească
Teodora Calagiu cânta despre doruri nestinse in limba armânească! "Cãntã a meu doru" sau ce simte o femeie pentru bărbatul plecat!

Teodora Calagiu cântă muzică armânească şi lansează astfel o piesă de dragoste, intitulată sugestiv  „Cântă a meu doru”. Ce mesaj transmite artista şi cu cine a colaborat pentru a-şi pune planurile în aplicare, dezvăluie imediat.

“Piesa are clip, filmat şi regizat de Quba şi e compusă de Robert Anghelescu, iar versurile sunt scrise de Teodora C. şi Robert A. Orchestraţia este semnată de Robert A, Quba şi Bogdan Ioan.

Mesajul piesei reiese încă din primele versuri…un dor nestins al femeii pentru bărbatul ei plecat; speranţa şi dorinţa ei ca el să se întoarcă!
„Cãntã a meu doru” a fost primul cântec înregistrat. Când l-am cunoscut pe Robert, am ştiut că suntem şi vom fi pe aceeaşi lungime de undă. El a avut iniţativa acestui proiect iar eu de foarte mult timp imi doream să colaborez cu cineva cu care să rezonez din punct de vedere muzical şi să ma pot identifica cu ceea ce cânt.

Muzica armânească este una frumoasă, care surpinde perfect spiritul balcanic în totalitate. Muzica a fost cea care a ţinut in viaţă această limbă. Dar trăim timpuri marcate profund de uniformizare, de globalizare, de aceea, pentru a menţine vie limba, şi muzica trebuie să se dezvolte, să depăşească cadrul folcloric, tradiţional. Imi doresc ca, împreună cu Robert, prin piesele pe care le cântăm, să arătăm că limba armănească este mult mai mult decât o limbă arhaică şi că poate ajunge în sufletele oamenilor oriunde s-ar afla ei!”, marturiseste artista. Managementul si Producatorul proiectului este Robert Anghelescu ( Bere Gratis)

Tags: