Terapii corporale și faciale de primavara

Apropo.ro / 02.03.2006, 13:01
Terapii corporale și faciale de primavara
Regenerarea și revitalizarea tenului Retinol, acizi din fructe, acid alfa lipoic, vitamine și peptide, toate sunt vedetele acestei primaveri, pentru ca reușesc sa estompeze paloarea și micile riduri cauzate de frigul iernii. Aceste tratamente de regenerare

Regenerarea și revitalizarea tenului
Retinol, acizi din fructe, acid alfa lipoic, vitamine și peptide, toate sunt vedetele acestei primaveri, pentru ca reușesc sa estompeze paloarea și micile riduri cauzate de frigul iernii. Aceste tratamente de regenerare acționeaza dincolo de suprafața pielii și au rolul de a stimula producția de colagen, cea de elastina și metabolismul celular. Ca urmare, pielea este mai bine hranita, capata prospețime și luminozitate, iar ridurile dispar grație superhidratarii și sintezei accelerate de colagen.

Ca bonus, se atenueaza vizibil petele mai închise la culoare, fermitatea se îmbunațește considerabil, contribuind la remodelarea ovalului feței.
Luciana Stanciu, autorul carții „Frumusețea nu este o misiune imposibila”

Tratament Liposome cu efect de lifting
Acest tratament are trei etape: prima consta într-un masaj cu un serum pe baza de vitamine, a doua în aplicarea unei maști la cald și a treia într-un masaj ușor cu un gel pe baza de chitin, substanța care reda elasticitatea pielii. Ingredientele acestui tratament sunt extractele de portocale, ginseng și colagen marin. Rezultatele terapiei apar imediat: pielea își recapata elasticitatea și ridurile de expresie se estompeaza. Tratamentul se face o data pe luna, dar, pentru un lifting în profunzime, esteticienii recomanda o cura de 10 ședințe facute la interval de o saptamana. O ședința de tratament costa 14 lei.
Alina Teodorescu, estetician Rouge Toujours.

Mezolifting
Roxana Ciuhulescu, gazda emisiunii „Pro motor”, a încercat cu succes mezoliftingul pentru a elimina efectele temperaturilor scazute asupra pielii. Tratamentul consta în injectarea la nivelul tenului a unui complex de substanțe cu efect de hidratare, energizare, regenerare și revitalizare. Tenul Roxanei a fost pregatit prin peeling și micriodermabraziune, proceduri cu ajutorul carora Prof. dr. Ioan Nedelcu, medic primar dermatolog la Spitalul Militar Central din București, a îndepartat stratul de celule moarte de la suprafața pielii și a stimulat regenerarea celulelor acesteia. Injectarea propriu-zisa a avut un efect cu totul spectaculos: estomparea ridurilor, fara nici un fel de disconfort.
Prof. Dr. Ioan Nedelcu, Cabinetul Veronica Micle

Mezoterapia anticearcan
Este vorba despre un tratament de ultima ora care spulbera pur și simplu pungile inestetice și aspectul cenușiu al pielii de sub ochi. Medicii injecteaza sub piele un complex de patru substanțe: prima dreneaza lichidele stagnante și amelioreaza circulația locala, a doua topește grasimile acumulate în zona ochilor, a treia stimuleaza restructurarea pielii, iar ultima elimina cearcanele ramase dupa eliminarea pungilor. Tratamentul include maximum 6 ședințe de injectare, fiecare fiind facuta la un interval de 10 zile, și poate fi completat cu masaje ușoare pentru a stimula penetrarea substanțelor în piele. Tratamentul costa 300 de euro.
Dr. Viviana Iordache, medic specialist dermatolog Miko Beauty Center.

Augmentarea buzelor
Acidul hialuronic este în topul substanțelor folosite de medicii esteticieni pentru a mari volumul buzelor. Este sintetizat în laborator și este foarte bine tolerat de organismul uman. Înaintea injectarii, zona buzelor este anesteziata cu ajutorul unor geluri sau sprayuri speciale. Urmeaza introducerea acidului hialuronic care se resoarbe în aproximativ un an de la injectare, ceea ce face ca augmentarea buzelor sa fie o procedura cu rezultate temporare. Este un tratament la care apeleaza frecvent starurile, cantareața pop Bianca Rus fiind una dintre tinerele care și-a schimbat look-ul cu ajutorul injecțiilor cu acid hialuronic. Tratamentul costa 150 de euro.
Dr. Dana Jianu, medic primar chirurg Clinica Proestetica

Manichiura spa
Îngrijirea mainilor trebuie sa faca parte obligatoriu din programul intensiv al înfrumusețarii de primavara. Ritualul periodic de întreținere care presupune curațarea unghiilor, îndepartarea cuticulelor, aplicarea lacului de unghii și folosirea cremelor hidratante trebuie sa includa și aplicarea unor maști speciale OPI cu extract de portocale . Tratamentul costa 45 lei.
Salonul Nail Spa Catalina

Pedichiura spa
Este combinația ideala de terapii pentru frumusețea și sanatatea pielii și unghiilor. Include un gomaj al talpilor cu un complex care conține acizi de fructe A-HA, cristale de zahar, vitaminele A și E, extras de ceai verde și lipide avocado, masca speciala din argila, menta, unt shea, lipide de avocado, esența de ceai verde și extract de castravete și masajul cu o crema speciala cu vitaminele A, E și ulei de avocado. Tratamentul spa se face concomitent cu pedichiura, iar lacul de unghii se aplica la sfarșit. O ședința de pedichiura spa costa 70 lei.
Salonul Nail Spa Catalina

Relaxarea și înfrumusețarea spatelui
Primul pas este curațarea întregii zone cu crema cu extract de galbenele și mușețel. Dupa curațare, pielea spatelui îți este rasfațata de o crema cu extract de papaya. Aceasta conține enzime care acționeaza asupra celulelor moarte și stimuleaza circulația locala. O senzație de înțepaturi fine înseamna ca tratamentul își face efectul. Urmeaza partea de rasfaț: un masaj care dreneaza toxinele cu ajutorul uleiurilor esențiale. Mușețelul calmant și ylang-ylang-ul revigorant acționeaza atat asupra corpului, cat și asupra minții, eliminand stresul și oboseala. O masca pe baza de argila și acid glicolic purifica pielea și înlatura stratul de celule moarte. Urmeaza aplicarea unei creme bazate pe o combinație de extracte de ananas, lamaie și ginseng.

Drenajul limfatic
Acest tip de masaj este soluția cea mai buna pentru a scapa de senzația de picioare umflate și de corp greu, accentuata la începutul primaverii de starea avansata de oboseala pe care o resimțim cu toții. Masajul îmbunatațește circulația limfatica prevenind astfel apariția celulitei. Rolul acestui masaj este de a evacua prin manevre lente lichidele excedentare și deșeurile provenite din metabolismul celular. Efectul este absolut remarcabil: scapam nu numai de toxine, dar facem și un pas important în lupta împotriva kilogramelor în plus și a celulitei. Ca bonus, o stare de energie și buna dispozitie!

Împachetarile
Planul de detoxifiere nu este complet fara terapiile de împachetare la cald. Procedura este precedata de un peeling corporal care pregatește pielea pentru pasul cel mai important: aplicarea de produse ce conțin ingredienți cu efect de lipoliza și remineralizare. Cele mai indicate sunt algele marine și namolul. Se obține purificarea și regenerarea pielii. Se recomanda combinarea împachetarilor cu drenajul, efectele lor fiind amplificate daca sunt însoțite de sport și dieta fara dulciuri și grasimi.

Remodelarea corporala
Un program extrem de eficient începe cu 10 ședințe de gimnastica fara efort, la aparatele Slender You, în numar de 6. Exercițiile de la primul aparat, Sandbag Table, stimuleaza eliminarea celulitei de pe fese și coapse. La cel de-al doilea aparat, Leg Table, se tonifiaza musculatura piciorelor. La cel de-al treilea, Sit up Table, se pot face 90 de abdomene în 10 minute. Programul de la cel de-al patrulea aparat, Waist, Tummy și Hip Table, contribuie la subțierea taliei, abdomenului și șoldurilor.

Mișcarile omoplaților de la al cincilea aparat, Stretch Table, sunt soluția pentru creșterea tonusului întregului organism. La ultimul aparat, Relax Table, se stimuleaza circulația sanguina și eliminarea toxinelor din organism. Cea de-a doua etapa a programului consta în efectuarea unor exerciții speciale la Vacushaper, un aparat unic în Romania, care combina efectele benefice ale mișcarii fizice cu efectul de vacuum al aparatelor de modelare corporala.

Rezultatele constau în activarea sistemului metabolic, îmbunatațirea circulației și a sistemului limfatic, accelerarea arderii grasimilor, micșorarea stratului de celulita și scaderea în greutate. Ultima etapa a remodelarii include ședințe la Vibrosaun, sauna uscata combinata cu masaj. Un abonament Slender you de 10 ședințe:Â…, un abonament Vacushaper de:Â…, un abonament Vibrosaun MyClub:…