Terenuri de sport în parcurile Titan si Al. I. Cuza

Apropo.ro / 02.08.2007, 13:49
Terenuri de sport în parcurile Titan si Al. I. Cuza
Primaria sectorului 3 a finalizat recent, amenajarea a doua noi terenuri de sport multifunctionale, în suprafata totala de 1.300 mp, în parcul Titan (intersectia str. Câmpia Libertatii - str. Liviu Rebreanu). De asemenea sunt în curs de


Primaria sectorului 3 a finalizat recent, amenajarea a doua noi terenuri de sport multifunctionale, în suprafata totala de 1.300 mp, în parcul Titan (intersectia str. Câmpia Libertatii – str. Liviu Rebreanu).

De asemenea sunt în curs de amenajare alte doua noi terenuri de sport în suprafata totala de 1.300 mp în parcul Al. I. Cuza (str. Liviu Rebreanu – Biserica de lemn).

Locuitorii sectorului 3 dornici de miscare în aer liber au astfel la dispozitie spatii special amenajate care asigura „sportivilor” siguranta, dar în acelasi timp protejeaza spatiul verde înconjurator din nefericire, adesea deteriorat de cetatenii care improvizeaza terenuri de fotbal sau tenis ad hoc.

Cele patru terenuri ofera conditii pentru practicarea de sporturi în aer liber – handbal, volei, fotbal, tenis sau baschet.

Reamintim ca la initiativa primarului Liviu Negoita, Consiliul Local al Sectorului 3 a aprobat o Hotarâre privind modernizarea parcurilor situate în zone cu o mare densitate a locuitorilor, transformarea acestora în locuri de recreere si distractie pentru cetateni, fiind prevazuta inclusiv dotarea acestora cu terenuri de sport.