Terim il respinge pe Dancia

Apropo.ro / 11.07.2002, 09:33
Terim il respinge pe Dancia
Antrenorul echipei Galatasaray, Fatih Terim, a declarat, marți, dupa meciul amical cu Rottenman, cîștigat de formația sa cu scorul de 17-0, ca fundașul român Cristian Dancia nu deține capacitatea necesara pentru a putea evolua la gruparea turca. Dancia a evoluat în

Antrenorul echipei Galatasaray, Fatih Terim, a declarat, marți, dupa meciul amical cu Rottenman, cîștigat de formația sa cu scorul de 17-0, ca fundașul român Cristian Dancia nu deține capacitatea necesara pentru a putea evolua la gruparea turca.

Dancia a evoluat în prima repriza a partidei de marți, dupa care a fost înlocuit de Victoria. Românul a fost notat pentru evoluția sa de jurnalele turce „Fanatik’ și „Hurriyet” cu doua stele, în timp ce cotidianul „Akșam” i-a acordat nota șase.

Cristian Dancia se afla în probe la Galatasaray de vineri, cînd s-a alaturat echipei antrenate de Fatih Terim în cantonamentul din Austria. El a mai jucat, sîmbata, într-un meci de pregatire cu echipa austriaca Judenburg, cîștigat de Galatasaray, cu scorul de 9-1.

Sursa: www.prosport.ro