„Terminator: Genisys” a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

De: Nicoleta Nicolae / 07.07.2015, 19:00
Producţia "Terminator: Genisys", de Alan Taylor, cu Arnold Schwarzenegger în distribuţie, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc, cu încasări de 817.821 de lei şi 35.426 de spectatori în primul weekend pe marile ecrane din România.

În „Terminator: Genisys”, distribuit în România de Ro Image 2000, personajul principal este John Connor, interpretat de Jason Clarke. Alături de el, pe marele ecran, în format 3D, pot fi văzuţi actorii Jai Courtney, Emilia Clarke, Arnold Schwarzenegger şi J.K. Simmons.

John Connor îl trimite pe sergentul Kyle Reese (Jai Courtney) înapoi în 1984 pentru a o proteja pe Sarah Connor (Emilia Clarke) şi să se asigure că omenirea va avea un viitor paşnic. Însă Reese se trezeşte într-o versiune nouă a trecutului care îi este necunoscută, unde are aliaţi surprinzători, inclusiv pe Gardian (Arnold Schwarzenegger), inamici periculoşi, dar şi o nouă misiune: să reseteze viitorul, informează cinemagia.ro.

Comedia „Ted 2”, de Seth MacFarlane, cu Mark Wahlberg în rolul principal, s-a situat pe locul al doilea în box office-ul românesc de weekend, înregistrând în a doua săptămână de difuzare încasări de 323.068 de lei şi 17.671 de spectatori. Ted, a cărui voce este asigurată de Seth MacFarlane, revine pe ecrane cu probleme de oameni mari. El vrea să devină tată, dar pentru asta trebuie să demonstreze că este o persoană. Producţia, distribuită în România de Ro Image 2000, îi are în distribuţie, printre alţii, pe Amanda Seyfried, Jessica Barth şi Morgan Freeman.

Citeste mai mult aici!