„Terminatorul” s-a împăcat cu soția sa?

De: Marian Andrei / 10.06.2012, 11:30
Maria Shriver s-a separat de Arnold Schwarzenegger din mai 2011 până recent, după ce a aflat că soțul a înșelat-o cu servitoarea lor, Mildred Baena, cu care are și un copil, numit Joseph, acum în vârstă de 14 ani.

Arnold și Maria au fost văzuți venind împreună la balul de absolvire al fiului lor, Patrick, în vârstă de 18 ani. Acolo, cei doi au făcut poze cu el și cu ceilalți copii ai lor, Katherine (22 de ani), Christina (20 de ani) și Christopher (15 ani), ca și când familia lor nu ar fi trecut niciodată printr-o mare furtună. Maria zâmbea liniștită, îmbrăcată elegant într-un costum de culoare închisă.

Potrivit jurnaliștilor, eroul din seria „Terminator” se simțea în al nouălea cer pentru că a fost reprimit în familie. Maria s-a separat de el anul trecut, după ce a aflat de aventura lui Arnold cu servitoarea lor, Mildred Baena.

Jurnalistă și nepoată a fostului președinte al SUA John F. Kennedy, Maria Shriver este o mamă devotată care, în cei 25 de ani de căsnicie, s-a ocupat îndeaproape de creșterea celor 4 copii ai săi și ai lui Arnold Schwarzenegger.