Terra Park: Bucurestenii se pot bucura astazi de un nou parc de distractii

Apropo.ro / 16.10.2011, 12:00
Bucurestenii sunt invitati astazi pe Bulevardul Timisoara nr. 8A, la orele 13:00, la inaugurarea celui mai mare parc de distractii din Capitala.

La eveniment vor fi prezenti Nadia Comaneci si Richard M. Daley, primarul orasului Chicago, cel care a condus metropola americana peste 22 de ani.

Terra Park are o suprafata de 30.000 de metri patrati si printre „vedetele” acestuia se numara Z Force Tower, o platforma ce se ridica la 53 de metri inaltime, un Rollercoaster cu un traseu de 310 metri precum siHydrolift-ul, toboganul de apa cu barci care permite coborarea de la o inaltime de 15 metri.

Terra Park va functiona pe toata durata anului, mai putin in lunile ianuarie si februarie. In parc vom avea circa 120 de angajati, iar accesul se va face pe baza unor cartele magnetice„, a declarat Doina Ganoe, director executiv Terra Park si administratorul Rami Dacia, dezvoltatorul proiectului.

Dupa o investitie de aproximativ 25 de milioane de euro, parcul va primi cetatenii, pentru inceput, cu 30 de echipamente noi dintre care 17 de exterior si 13 de interior.

Terra Park va dispune de parcare proprie, de aproximativ 500 de locuri si va oferi toate facilitatile si serviciile specifice : zona de alimentantie de tip food court, magazin de souveniruri, spatii de evenimente.