Terzian: „Mi-am asumat riscurile” (Prosport)

Apropo.ro / 19.02.2009, 08:52
Terzian:
Recenta iesire a lui Giovanni Becali, care l-a jignit si l-a scuipat pe Emanuel Terzian in studioul Sport.ro, a facut valuri in ultimele zile, scrie Prosport.

Recenta iesire a lui Giovanni Becali, care l-a jignit si l-a scuipat pe Emanuel Terzian in studioul Sport.ro, a facut valuri in ultimele zile.

Dat fiind ca au fost si voci care sustin ca realizatorul a meritat ce a primit, fie din cauza ca invita asemenea personaje, fie pentru ca a fost ironic la adresa lui Becali, Terzian a tinut sa isi mai precizeze inca o data pozitia.

„Constat cu surprindere ca gestul in sine a si trecut in plan secundar, iar analistii de ocazie s-au repezit sa judece situatia numai dupa secventele finale, fara sa fi urmarit emisiunea. Tuturor acestora le recomand sa reasculte declaratia personajului din zilele ulterioare, care a confirmat ca a fost iritat de intrebarile mult prea indraznete. Atunci cand adresezi intrebari cuminti, favorabile, nu risti niciodata sa fii improscat cu zoaie. Cand o faci, iti asumi riscuri.

Si colegul meu Radu Banciu a fost la fel de blocat ca si mine, ca si ceilalti cinci-sase oameni din studio de reactia suburbana a personajului. Poate ca intr-o zi se va gasi un voda care sa pupe acolo unde a scuipat mosierul”, a spus Terzian.

Mai multe detalii despre declaratia lui Terzian, pe Prosport.ro.

Sursa foto: Prosport